Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vennskap i voksen alder 35+

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vennskap i voksen alder 35+

juli 2 2019 - 21:34
Jeg er en kvinne på 40 år som har endt opp uten familie og venner. Det er en lang, komplisert historie bak dette. En vond historie, ikke minst. Tenker at det kanskje finnes flere i min situasjon, som er voksne og ikke har noen rundt seg, verken til hverdags eller "fest".. ? Og som savner et nettverk. Jeg er i full jobb, har allsidige interesser og tror (håper) folk oppfatter meg som ganske oppegående. Men bak fasaden er ikke alt rosenrødt. Søker ikke etter en å dumpe problemene mine på, men likesinnede oppegående folk som ønsker å utvikle solide og varige vennerelasjoner. Med oppegående mener jeg ikke nødvendigvis at du er i jobb og "har ting på stell" (hater det uttrykket..), men at du har evne til å etablere positive og gjensidige relasjoner til andre.

Hvis du kjenner deg litt igjen, så send meg gjerne en melding! Jeg bor på Østlandet :)
Avatar

Hei!

juli 4 2019 - 15:48
Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Har også endt opp uten familie og få venner, og i likhet med deg er det en lang og vond historie knyttet til dette. Jeg er uten jobb pr idag, men ser på meg selv som en oppegående mann. Jeg bor også på Østlandet, og hvis du vil skrive med meg så blir jeg glad for det:) jeg er 39 år.
Avatar

Hei

juli 6 2019 - 00:26
Jeg kjenner meg igjen i en del av det du sier, bor også på Østlandet er 32 år gammel kvinne. Sendte seg en venne forespørsel
Avatar

Heisann

juli 10 2019 - 14:20
Jeg kjenner meg mye igjen i ditt innlegg.
Vil du kanskje bli litt kjent.

Bor på Gjøvik. Og er en mann på 39. Jeg ser etter vennskap.
Avatar

Hei!

juli 10 2019 - 14:27
Sendt deg pm :)
Avatar

Stavangerregionen

juli 31 2019 - 17:12
Hei, noen i Stavanger eller nærheten? ☺ Kvinne 36☺
Avatar

Re: Vennskap i voksen alder 35+

nov 13 2019 - 16:51
Hei! Jeg kjente meg igjen. Jeg er uten jobb, men har ambisjoner om å bygge meg opp til å komme i jobb.
Til forsiden