Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vennskap - J29/Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vennskap - J29/Oslo

feb 2 2023 - 23:42
Hei

Jeg har hatt et ganske voldsomt år rent psykisk, etter jeg opplevde å komme ut av følelsesmessig nummenheten fra C-PTSD som har vart hele livet. Det går riktige veien nå, men tingen er at jeg føler meg så ensom. Har måttet kutte kontakt med nesten all familie. Jeg har en god del venner, men de er alle sånn jeg var før. Veldig logisk/praktisk/karriere typer. Kjenner jeg savner noen venner å kunne dele store og små følelser med og kjenne på emosjonell støtte.

Når det er sagt vil jeg gjerne finne på morsomme og oppløftende ting sammen. Liker mye forskjellig, og er ganske utadvendt og energisk i godt selskap.

Er kvinne, 29 og bor i Oslo.
Avatar

Hei

feb 5 2023 - 00:41
Jeg er en 28 år gamle man som bor i Oslo.
Jeg kan være litt stille i begynnelsen men det endres når jeg blir kjent.
Har slitt med sosial angst store deler av livet og gjør det enda selvom det er bedre en det var. På grunn av det har jeg ikke mye venner. Derfor prøver jeg å endre det.
Jeg er en ganske rolig sympatisk fyr. Er ikke den beste til å ta initiativ men blir gjerne med på ting.
Håper å høre fra deg
Hilsen Tobias
Avatar

Kjenner meg litt igjen

feb 7 2023 - 21:19
Heisann,

Leit å høre at du har hatt et tungt psykisk år, men godt at ting hvertfall går riktig vei :)

Jeg har hatt en ganske tung og spesiell oppvekst som har fulgt meg hele livet. Mange av de jeg kjenner er også logiske/karriere folk uten noen store «problemer». Det har vært litt vanskelig for meg å virkelig «bånde» med dem da de ikke er opptatt av de samme tingene som meg. Jeg føler meg nesten som en ensom ulv, selv om jeg håndterer sosiale sammenkomster, arrangement eller fester ganske greit.

Det er merkelig...Selv om jeg kan ha fulle dager av og til, så kjenner jeg på ensomheten. Det ville vært fint å snakke med noen som kan relatere seg til det å ha mental bagasje, og kanskje finne på noe gøy sammen av og til :)

Jeg legger deg til, så kan vi bli bedre kjent. Er det andre her inne som også vil bli kjent, så er det bare å legge meg til altså! Hadde jo vært hyggelig å finne en liten gruppe likesinnede i Oslo.
Hilsen, mann i tidlig 30-årene.
Til forsiden