Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vennskap! (kino, MC - kjøring, turer etc)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vennskap! (kino, MC - kjøring, turer etc)

mars 28 2019 - 20:05
Hei.
Er en gutt på 21 år fra Bergen. Har skrevet ganske mange innlegg på denne siden f.eks. "discord gruppe for alle"Hvor jeg er administrator for den gruppen. Prøver egentlig å hjelpe andre, men glemmer ofte å hjelpe meg selv. Sliter med vennskap, hvor dette etter tid har bare forsvunnet. Sitter egentlig mye alene etter jobb, og håper egentlig å få kontakt med noen.

Trenger virkelig noen gode venner, som vil finne på noe. Om det så er kino en lørdag, eller finne på noe i hverdagen. Hadde også vert veldig gøy vis noen har MC. Savner veldig noen å kunne kjøre litt sammen med, når jeg ikke har noen å kjøre med som f.eks. langturer osv.

Hadde vert fint om noen vil ta kontakt
Ha en fin dag/kveld
Avatar

Hei.

mars 28 2019 - 22:20
Vil ønske deg en fin kveld. Jeg bor på andre siden av Norge, men ville bare si at du ikke er alene. Jeg har det på samme måte som deg.
Avatar

hei

mars 29 2019 - 23:14
synes du burde være venn med meg
Til forsiden