Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner i Vestfold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner i Vestfold

aug 11 2013 - 23:19
Finnes det ingen her inne som er fra Vestfold og leter etter ei god venninne? Da mener jeg ikke bare å skrive til hverandre, men å møtes. Det er jo ved ett møte at man finner ut om kjemien stemmer, å ta det videre derfra.Jeg sliter selv med angst,depresjoner og sosialangst.Men vet at man må gjøre noe med det selv, ikke bare sitte bak lukkede dører å synes synd på seg selv. Jeg er egentlig veldig sosial av meg på mine "rette" dager.Å blir vi kjent, så vet vi jo om hverandres problemer.Dem som ikke har opplevd angst og depresjoner, skjønner det nok ikke så godt som vi som har det.Så send meg en melding nå da, så kan vi hjelpe hverandre, å gjøre hverdagen mye lettere... Ps: Jeg er ei ungdommelig dame på 41 år... :) Ha en fin dag..Klem...
Avatar

hei.

aug 14 2013 - 12:48
Jeg er riktig nok ikke ei dame, men venner får man jo aldri nok av uanz.
Hvor i Vestfold er du ifra? Jeg er selv opprinnelig fra vrstfold.
Legg meg til hvis du vil.. er en rolig kar på 32 :-)
Avatar

venn.

aug 15 2013 - 03:42
Heia.. Jeg er fra vestfold, og søker vel det samme som deg. Jeg er veldig ensom av meg, og lider av angst ( både sosial angst og frykt for å være ute i byen, på kjøpesenter osv, men jobber med det ), depresjoner ( dårlige perioder og gode perioder ) ... Har samboer og hund, og to jenter som ikke bor med meg og bruker anti depresiva for å dempe, for mistet all kontroll da jeg slo meg til ro med samboer. Savner ei venninne eller fler, å dele lidelsene med, møtes for event. kaffe, gå ut å spise mat og hjelpe hverandre i tunge stunder.
Klem, ( holder til i horten ).
Avatar

Idamoor

aug 15 2013 - 10:22
jeg har sendt deg en venneforespørsel :)
Avatar

Fra Vestfold

sep 17 2013 - 14:27
Hei:)
Jeg er en 38 år gammel jente fra Tønsberg. Sliter i perioder med depresjon/angst. Da blir jeg veldig passiv og innesluttet. I gode perioder er jeg veldig optimist og positiv og sosial(til en viss grad i alle fall). Har ikke mange nære venner. Har samboer og to katter som jeg er veldig glad i, men ikke barn. Føler meg vel litt utafor i vennekretsen, da alle har barn. Interreser: Blomster, natur, katter, mat, film, interiør.
Avatar

Hei

okt 2 2013 - 22:05
Hei, jeg er ei jente på 26 år, alenemamma.
Bor i Sandefjord. Søker venner. Litt sjernert , og vet godt hvordan det er og ha angst. Skriv gjerne til meg om du ønsker og bli kjent. :) Det hadde vært hyggelig.
Til forsiden