Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner i Trøndelag?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner i Trøndelag?

feb 1 2020 - 00:32
Hei! Jeg er ei jente på 24 år, bor i Trøndelag og har egentlig ingen nære venninner. Jeg er ikke sosialt tilbakestående, men det føles litt sånn noen ganger.. høhø. For det klaffer liksom aldri, og jeg sitter nå igjen, 24, og ensom uten ei nær venninne.

Det her er egentlig resultatet av et desperat google-søk, så jeg veit ikke hvordan jeg gjør det her egentlig, men hvis noen skulle ha lyst til å skrive - så er jeg veldig åpen for det.
Avatar

Hei

feb 17 2020 - 21:38
Heia, dame på 26 år, her! Føler meg i samme båt som deg. Vil gjerne bli bedre kjent med deg :-)
Avatar

Re: Venninner i Trøndelag?

feb 20 2020 - 21:24
Hei! Jeg er 26 år og bor i Trondheim. Er i samme situasjon som deg, og har heller ingen nære venninner. Si ifra dersom du vil bli kjent :)
Avatar

Hei

feb 21 2020 - 22:00
Heisann. Er en jente i Trøndelag jeg og. Send gjerne en pm om du vil prate :)
Avatar

Jaaaa!

feb 23 2020 - 21:39
Hei, ble litt glad for at jeg ikke er alene om akkurat det. Har 0 nære venner, fordi jeg flytta til Trøndelag for snart 2 år siden, og har ikke fått noen nye her heller, såe ja:/ ta gjerne kontakt, Jente på strax 20:)
Til forsiden