Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner i Oslo/ Ski området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner i Oslo/ Ski området

sep 24 2013 - 21:20
Hei! Jeg er en jente på 34 år som bor ca. 20 min. utenfor Oslo. Jeg savner en ny venninne eller to.. Føler meg litt ensom, savner andre med felles interesser.Er single og uten barn så da har jeg en del frihet til å gjøre ting. Jeg er positiv , barnlig og jobber med angsten min, og å pushe meg ut av komfortsonen. Jeg er omgjengelig og trives i jobb, glad i folk, og fredelig. Blir bedre av å være rundt gode positive mennesker, og å komme meg ut, gjøre ting jeg liker, og dele opplevelsene med noen. Er veldig glad i kunst, musikk ( mye forskjellig, og trenger ikke være så kommerst) dyr og natur blir jeg glad av, humor,( er tullete), kreativitet, nye opplevelser og reiser, og er åpen for alternative tanker og ting. Håper noen vil bli kjent og kanskje finne på noe sammen en vakker dag:) Nye positive opplevelser og vennskap.
Avatar

Hei hei :-)

sep 27 2013 - 21:52
Jeg vil gjerne bli kjent med deg. Kjenner meg igjen i det du skriver. jeg er 29 år, bor i Nittedal og jobber i Oslo. Har sendt deg en venneforespørsel. Hadde vært hyggelig å høre fra deg :-)
Til forsiden