Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner i Drammensområdet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner i Drammensområdet

mai 9 2016 - 19:12
Hei! Tenkte det kunne være hyggelig hvis vi kunne hatt en jentekveld, hvor vi samles en liten gjeng. Jeg føler det er vanskelig å holde kontakten her inne, pga dårlig løsning i chattet. Pluss at det kansje kunne være greit å treffes med en gang, istedenfor å prate over nettet i en evighet, så blir det aldri noe av. Like så greit å hoppe i det :-D Selv er jeg 23 år, bosatt i Skotselv, med samboer og tre hunder. Hvis du er interessert i å være med på jentekveld, hadde det vært fint hvis du kunne sendt meg personlig melding med fult navn, så jeg kunne lagt deg til i en lukket gruppe på Facebook. Så kan vi alle skravle der :-) Alle er velkommen til å bli med, men selvfølgelig ett pluss hvis du bor i nærområdet! Håper mange er interessert i å være med, og blir det suksess kunne vi gjort det til en fast greie :-)
Avatar

Hei 123elise123

mai 9 2016 - 21:52
Jeg er ei jente på 20 år som bor rett i nærheten av Drammen, bare non min unna. Vet godt hvor Skotselv er, og jeg er selv ofte i Drammen.
Hadde vært koselig å bli kjent med deg og treffes en dag. :)
Sender deg en pm.
Avatar

Re: Venninner i Drammensområdet

juni 17 2016 - 19:15
Bor i drammen. Jente på 26 år. Veldig ny til dette her.
Til forsiden