Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner i Drammen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner i Drammen

mai 13 2016 - 17:41
Jeg er 20 år gammel og ser etter en ny venn å møtes og bli kjent med i Drammens området. Er ny her inne. Skal begynne å jobbe som frivillig i tillegg til at jeg jobber i nærmiljøet her jeg bor. Altmuligwoman? Hehe. Iallfall så ser jeg som sagt etter en ny venn å møtes og bli kjent med i Drammens området. Er ikke helt venneløs fra før, men savner en god venn som man kan stole på og som ikke bor så altfor langt unna slik at det blir vanskelig og upraktisk å møtes og som gjerne gjør at det må planlegges en stund frem i tid i forhold til reise. Savner noen å kunne dra ut med litt spontant, selv om jeg er en person som liker å kunne planlegge litt, iallfall vite omtrent hva jeg skal for de neste par dagene.

Opplever at det er mye større miljø for å finne seg en ny venn i Oslo og Bergen, og gjerne de større stedene. Det er jo naturlig, for mange flytter jo nettopp til hovedstaden eller storbyer for å studere og kjennes seg naturligvis alene i en stor by av den grunn. Likevel så håper jeg det er noen unge her inne fra Drammens området også som kunne tenke seg en venn til. :-) Spiller ingen rolle om du er gutt eller jente eller om du bor utenfor Drammen, så lenge du bor lett fremkommelig til Drammen og det er den nærmeste "storbyen" for deg. ;-) Ikke nøl med å ta kontakt iallfall!
Avatar

Hei

mai 13 2016 - 19:44
Jeg bor en halv time unna Drammen i Lier.kanskje vi kan bli mye bedre kjent med hverandre jeg sitter her hjemme å føler meg så ensom.
Avatar

Hei.

juni 17 2016 - 19:13
Er ny her inne men er fra Drammen . Si ifra hvis du vil bli bedre kjent.
Til forsiden