Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner i Drammen-Asker området, 45-50 år

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner i Drammen-Asker området, 45-50 år

sep 21 2015 - 18:01
Jeg er en kvinne 48 år som søker venninner i nevnte område. Har flyttet og opplever at "alle" bekjente allerede har sine venninnegjenger som ikke har plass til en til. Selv er jeg sosial, har familie, god jobb og mange bekjente, men er lei av å ikke ha noen venninnegjeng. Jeg forstår selvsagt at kjemi er viktig og at det ikke er fort gjort å etablere venninnegjenger, men jeg gjør et forsøk her. Har sett meg lei av å høre om bekjente som drar på jenteturer til hytter og utlandet, derfor er mitt konkrete mål for oss å kunne dra på tur sammen Somewhere. Et stykke frem kanskje, men hadde vært moro!
Avatar

Venninne?

jan 9 2016 - 22:33
Hei, ser at det er lenge siden du la ut mld. Men drister meg til å sende deg en mld. Allikevel da vår situasjon er ikke er helt ulik. Jeg har mange bekjente , men har liksom ikke blitt endel av noen venninnegjeng. Hører gjerne fra deg hvis du fremdeles ønsker venner. Jeg er 46 år og bor i Drammen, har en jobb jeg trives svært godt i og elsker å reise.
Til forsiden