Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner i Bergens området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner i Bergens området

nov 24 2021 - 01:51
Hei! Vil gjerne bli kjent med nye venninner. Er 41 år, rolig, snill, og liker å le. Savner å ha den gode beste venninnen i livet mitt jeg kan prate om alt og ingenting med:) Skaffe venner etter passerte 40 er et håpløst prosjekt, men vi prøver..
Avatar

Hei

nov 24 2021 - 13:35
Jeg er 51 år og har ikke mann og barn. Har jobb og fritidsinteresser, men savner noen å ha den gode samtalen med. Er du interessert å bli nærmere kjent med meg?
Avatar

Re: Venninner i Bergens området

nov 27 2021 - 01:43
Hei:)
Her er jeg! Skal vi være venner?
Avatar

Re: Venninner i Bergens området

nov 27 2021 - 22:38
Jeg er 50 år og vil gjerne bli kjent! Er singel, har en voksen sønn og et barnebarn på 2 år. Savner en bestevenninne som jeg kan snakke med om alt, hvor vi støtter hverandre og løfter hverandre opp.. Liker å gå ut å spise, kino, standup, foredrag, Yoga, tur
Avatar

Re: Venninner i Bergens området

des 6 2021 - 17:57
Sender deg en forespørsel :)
Avatar

Hei

des 8 2021 - 14:46
Jeg vil gjerne bli kjent med deg :) Er en rolig dame på 43 år. Har ikke noe særlig med venner og kunne gjerne tenkt meg flere.
Har samboer og et barn, men savner venninner.
Avatar

Re: Venninner i Bergens området

des 20 2021 - 01:45
Hei. Skjønner hvordan du har det, er absolutt ikke lett å bli kjent med noen lenger. Er 42, og savner også den gode veninnen eg kan snakke med alt og ingenting om.
Avatar

Hei

jan 14 2022 - 21:34
Innlegget er ulest.
Her var flere fra Bergen. Jeg ser også etter venninner med litt tid. Jeg er alene med barn 2 hver uke ( barneskolealder) interesser - fotturer i fjellet, strikker, går gjerne på div foredrag, standup , vinkveld, cafe. Er i full jobb. Ikke så lett å etablere nettverk i voksen alder - de venninner jeg har er mye opptatt med hjem, familie og barn… sånn var det for meg også lenge - ikke så god på singellivet og føler meg ofte ensom..
Til forsiden