Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner i Bergen

jan 5 2014 - 21:27
Hei!

Jeg er en jente på 25 som leter etter venninner jeg kan snakke om alt med og noen å finne på ting med. Jeg har bodd her i litt over ett år (studerer ved UIB), og har blitt kjent med folk, men jeg leter fortsatt etter fortrolige venner som man har god kjemi med og som har noenlunde samme interesser i livet. Jeg har levd komfortabelt i en god stund, og nå kjenner jeg at jeg både vil og har behov for å leve mer i tråd med mine ønsker! Hvis det er noen som er i samme situasjon, og tenker at det alltids er fint å bli kjent med nye mennesker og gjerne noen som er glad i gode og selvgranskende samtaler, så ta gjerne kontakt med meg :)
Avatar

Hei!

jan 13 2014 - 17:37
Har sendt deg en venneforespørsel:)
Avatar

Hei!

jan 24 2014 - 21:36
Hei! Jeg blir 24 i februar og har bodd i Bergen siden oktober:) Vil gjerne bli kjent med flere. Legg meg gjerne til som venn hvis du vil snakke med meg.
Til forsiden