Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner i Asker og omegn søkes, 30+

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner i Asker og omegn søkes, 30+

jan 29 2015 - 23:15
Hei!

Jeg flyttet til Asker for to år siden og savner å ha noen gode venninner enten i Asker eller områdene rundt. Jeg er alene med to barn. Vi har det fint sammen men jeg savner andre voksne å snakke med. Det er lett å få mange bekjente men jeg savner å ha noen ordentlig gode venner!

Jeg er ei rolig jente på snart 39 år. Jordnær og pålitelig og går overens med de fleste. Ta kontakt om det er noen som kan tenke seg å bli kjent:-)
Avatar

Re: Venninner i Asker og omegn søkes, 30+

jan 30 2015 - 19:26
Hei Milleati,

Jeg bor også i Asker, og kunne tenke meg flere gode venninner :) Som deg har jeg mange bekjente, men få nære venninner (de fra oppveksten har flyttet andre steder).

Jeg er 35 år og har mann, barn og hus. I likhet med deg er jeg rolig, omgjengelig og pålitelig - men mer håpløs romantiker enn jordnær, er jeg redd.

Mine interesser er barn, hus og hage, matlaging, bøker, filmer, turgåing, cafeturer, shopping og dessuten å fikse opp møbler fra Finn.no/IKEA.

Ta gjerne kontakt tilbake om du vil :)
Til forsiden