Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner Bærum/Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner Bærum/Oslo

mai 3 2019 - 00:44
Hei!
Jeg er ei jente på 28 år bosatt i Bærum med samboer og to små barn. Jeg flyttet hit for et par år siden, er nettverket mitt er derfor ganske lite. Det hadde vært hyggelig å bli kjent med flere jevnaldrende (med eller uten barn!).

Fritiden bruker jeg på familie og jobb (driver nettbutikk på heltid), men savner et rikere sosialt liv. Arbeider i Oslo og liker å møte venner spontant for et glass vin eller to, dra på helgeturer eller middager hjemme.

Jeg synes det er skikkelig rart å legge ut en slik utlysning - men jeg møtte min kjære på nett, så da kanskje det finnes ei venninne der ute også :-)
Avatar

Re: Venninner Bærum/Oslo

mai 19 2019 - 15:09
Hei,

Jag och min familj är nyinflyttade på Fornebu från Sverige. Vi har inte bott här så länge (sedan april) men då barnen har fått plats i Barnehage först i augusti så har vi lite svårt att hitta sätt att träffa nya vänner, barnen och vi :)

Vi har två barn 5 och 3 år, jag är 32 år och är just nu hemma med barnen alltså.

Det här känns väldigt konstigt att lägga ut annons men vill ju hitta nya vänner här så jag får ju prova:)
Til forsiden