Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninner Bærum/Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninner Bærum/Oslo

mai 3 2019 - 00:44
Hei!
Jeg er ei jente på 28 år bosatt i Bærum med samboer og to små barn. Jeg flyttet hit for et par år siden, er nettverket mitt er derfor ganske lite. Det hadde vært hyggelig å bli kjent med flere jevnaldrende (med eller uten barn!).

Fritiden bruker jeg på familie og jobb (driver nettbutikk på heltid), men savner et rikere sosialt liv. Arbeider i Oslo og liker å møte venner spontant for et glass vin eller to, dra på helgeturer eller middager hjemme.

Jeg synes det er skikkelig rart å legge ut en slik utlysning - men jeg møtte min kjære på nett, så da kanskje det finnes ei venninne der ute også :-)
Avatar

Re: Venninner Bærum/Oslo

mai 19 2019 - 15:09
Hei,

Jag och min familj är nyinflyttade på Fornebu från Sverige. Vi har inte bott här så länge (sedan april) men då barnen har fått plats i Barnehage först i augusti så har vi lite svårt att hitta sätt att träffa nya vänner, barnen och vi :)

Vi har två barn 5 och 3 år, jag är 32 år och är just nu hemma med barnen alltså.

Det här känns väldigt konstigt att lägga ut annons men vill ju hitta nya vänner här så jag får ju prova:)
Avatar

Re: Venninner Bærum/Oslo

juni 4 2019 - 22:32
Hei. Jeg bor på andre siden av Oslo, fyller 30, har to barn. Jeg traffå min mann på nettet, men venner/venninner har jeg lite med..
Avatar

Heia

juni 7 2019 - 18:57
Bor ikke i oslo/Bærum men i Vestfold. Er noen ganger i Oslo.

Legg meg gjerne til som venn. Er ei kvinne på 32.
Avatar

Re: Venninner Bærum/Oslo

juni 7 2019 - 20:41
Hvorfor skal det være rart? Det er jo løsningen på mye for mange mennesker. Jeg kjenner meg igjen i det du sier, men synes ikke vi skal tenke at det er rart.

Med årene er det vanlig at gode venner muligens flytter langt unna eller at de blir altfor opptatt med mann, barn og/eller jobb. Kanskje man selv er ny et sted. Eller at man rett og slett vil ha nye venner.

Ensomhet er et stort problem i Norge. Er jo supert om nettet kan bidra til at mennesker både kan finne kjæreste og venner via her. Er liksom ikke like lett å gå bort til et bord på kaffebrenneriet og spør om venninneflokken som sitter der om de har plass til en til.

Synes det er utrolig bra at du gjør dette og det er jo bare positivt. =)

Mvh Celin
Til forsiden