Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninne\venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninne\venner

des 8 2019 - 08:32
Dette er ingen kontakt annonse for å finne kjæreste eller partner.
Jeg søker rett å slett bare venner. Nå er det muligens litt feil å skrive "bare" venner. For å finne venner er ikke bare.... og å ha venner betyr SÅ mye.
Jeg er da i den situasjon at jeg ikke har noen omgangsvenner eller venner jeg har jevnlig kontakt med. Bortsett fra noen barndomsvenner som fortsatt henger med, mest av nostalgiske årsaker, har jeg ingen venner eller venninner som jeg har kontakt med. Familie er det smått med, men de jeg har har jeg god kontakt med og setter stor pris på dem.
Jeg har verdens beste arbeidskolleger og en jobb jeg trives med, men livet har vel noe å by på også etter arbeidstid, tror jeg.
Selv er jeg nært 53 år. Jeg skal være så ærlig å si at jeg ikke har noen hobbyer, selv om det er mye jeg gjerne skulle gjort, men for de som har opplevd ensomhet, så vet de at det meste som kan gjøres av aktiviteter krever minst et tospann. Så når det er oppfylt, da har jeg en masse interesser, alt fra kino, turer, reiser, cafe ...
Alder har ingen betydning, men litt livserfaring kommer godt med om vi skal ha noe å prate om.
Håper du tar kontakt, dame eller mann, ung eller gammel.
Avatar

Hei,

jan 18 2020 - 01:32
sendte deg pm :-).
Til forsiden