Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninne søkes i Oslo/Akershus/Østfold:)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninne søkes i Oslo/Akershus/Østfold:)

mars 5 2014 - 23:50
Hei!

Jeg er ei 30 år gammel jente, gift (ingen barn) og bor i Follo-området. Jeg har et begrenset sosialt nettverk, og føler meg derfor ganske ensom om dagen. Jeg har over lenger tid slitt litt med depresjoner, til tider nettopp pga ensomhet. Jeg føler ikke at noe er galt med meg, er ganske utadvendt, morsom og høflig, ser normal ut og alt det der, men har likevel hatt problemer med å finne gode venninner i voksen alder. Alle har liksom så mange venner allerede.

Jeg ønsker meg ei venninne(r)til å dra på kino, kaffe og ha julebord sammen med. En som egentlig er ferdig med bylivet, men som likevel kan dra på seg høye hæler og bli med ut på en drink en gang i blant. En som er empatisk og som jeg kan dele tanker og følelser med. Er ikke så nøye på alder, bare så lenge en voksen..

Jeg bor i Follo, men jobber midt i gryta i Oslo. Jeg søker venninner i Oslo, Akershus og/eller og med Østfold. Er ganske fleksibel sånt sett.
Til forsiden