Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninne i Tønsberg-området?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninne i Tønsberg-området?

juni 13 2016 - 19:56
Heihei :)

Jeg er 27 år gammel og bor på Sem ved Tønsberg. Jeg bor her sammen med min samboer, katt og akvariefisker. Jeg er ikke den mest sosiale personen i verden, og kan i grunn telle på en hånd de nære vennene jeg har. Det blir for det meste at jeg sitter sammen med samboeren min og kameratene hans. Derfor prøver jeg lykken på denne nettsiden.

Det jeg ønsker er en venninne som har litt tid, vennene "jeg har fra før" er mye opptatt med barn og andre ting.

Mine interesser er primært; biler, dansing, sminke, gåturer/kjøreturer/båtturer og fisking. Ellers er jeg ganske allsidig og er med på det meste :)

Det hadde vært hyggelig om du tok kontakt så kan vi ta det derfra :)
Avatar

hei :)

juni 14 2016 - 21:20
Hei :) Jeg er nyflyttet til tønsberg selv, bor i sentrum, Jeg er 89-modell, liker trening, gåtur, sminke, bøker, film, kino osv. Jeg jobber med regnskap, men kan dessverre ikke så mye om biler :p Jeg har lite bekjentskap utenfor jobben, så det hadde vært hyggelig å treffe noen utenfor jobbnettverket. Jeg bor alene, har ingen barn og er singel. Ta gjerne kontakt :) Mvh Heidi
Til forsiden