Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninne i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninne i Oslo

des 10 2015 - 16:54
Hei!
Jeg er ei på 22 år som flyttet til Oslo for 3 år siden for å studere. Jeg fikk noen venner gjennom studiene, men så fort skolen var ferdig så hørte man mindre og mindre fra de og til slutt så blir man lei av å alltid være den som tar kontakt.
nå jobber jeg bare, men merker at det ikke er bare bare å komme inn i ett miljø hvor alle er så sammenspleiset, så jeg går mye alene der også.
I tillegg så jobber jeg ikke 100% så har mye tid alene.
Jeg har en samboer, og jeg er mye sammen med han og vennene hans, men vil veldig gjerne ha noen egne venninner.
Jeg kjenner det begynner å bli tungt å ikke ha en venn som man kan snakke med om ting, alt fra problemer med kjærlighet til problemer med håret.

til vanlig er jeg veldig glad i å være sosial, og jeg er egentlig en veldig positiv person, noe som gjør at jeg kanskje ikke alltid vil innse at jeg faktisk er litt ensom.
jeg elsker å shoppe, sitte på cafe, snakke om livet, dra ut på byen, men også glad i å ha jentekvelder med ost og vin :)

Det er bare å sende meg en melding hvis du har lyst til å snakke mer! :)
Avatar

Re: Venninne i Oslo

des 10 2015 - 21:47
Hei !

jeg er jente også på 22 år som søker venner i Oslo, sender deg en venneforespørsel :)
Avatar

Heyhey

des 11 2015 - 01:27
Vi har nok mye tilfelles! Sender deg forespørsel si hei når du ser den:)
Avatar

Re: Venninne i Oslo

des 12 2015 - 00:43
Hei jenter, Jeg ønsker gjerne kontakt da jeg er i ganske lik situasjon selv. Legg meg gjerne til hvis dere ønsker å ha noe kontakt. Jeg er en snill kvinne på 24 år som egentlig kommer fra Bergen men er nå bosatt i Akershus, hadde vært trivelig med noen venninner :)
Avatar

Re: Venninne i Oslo

des 15 2015 - 18:11
Hei!
Jeg er også fra Oslo og søker nye venninner da jeg omtrent bare har såkalte studie-venninner. Hadde vært koselig å bli kjent :D
Avatar

Hei

des 26 2015 - 12:47
Jeg er ei jente på 26 år, som bor i Akershus. Er på utkikk etter noen venninner. Gjerne send meg en forespørsel eller en melding :)
Avatar

Hei

des 27 2015 - 22:18
Hei! Sendt deg en melding. :)
Avatar

Re: Venninne i Oslo

des 28 2015 - 15:36
Er selv ute etter venner som ikke er studievenner. Er 20, og er bor i Akershus. Hadde vært veldig koselig å bli kjent med deg.
Avatar

:)

des 30 2015 - 22:35
Hei! Jeg har laget en facebookgruppe som kanskje gjør kontakten litt enklere. Tenker den er for jenter rundt 20-årsalderen som ønsker venninner. Den heter ":) venninner i Oslo". Bli gjerne med!
Avatar

^^

mars 5 2016 - 13:17
Kjenner meg veldig igjen i dette. Lenge siden du har postet innlegget, men ta gjerne kontakt om du fortsatt ønsker nye bekjentskap :)
Avatar

Henriette

mars 17 2016 - 04:18
Hei, jeg er 20, flyttet til oslo for ca et halvt år siden, og jeg sitter litt i samme situasjon. Kjenner folk på studie mitt, men har egentlig ikke noen veldig gode venninner i Oslo. Vil gjerne bli kjent, er også veldig glad i cafeer og jentekvelder med ost og vin ^_^
Avatar

:)

mars 17 2016 - 14:07
Er i samme bås. Flytta til Ski for 3 1/2 år siden, og min samboers venner er mine venner nå. Men noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde flere jentevenner jeg kunne dra på byen med eller skravle med på kafè. Kommer fra Gudbrandsdalen, og har dermed bare ett par venner fra der som nå bor i Oslo, og skulle liksom ønske jeg hadde noen "egne" venner og ikke bare min samboers :)

Jeg er nok ikke sånn typisk jente-jente som elsker snakking om lipglosser (litt flåsete sagt, but you know what I mean?) og er absolutt ingen entusiast av drama og "playing hard to get". Jeg er nok mer real, rett frem. På byen er jeg hun som danser åpenlyst uten nødvendigvis være full, og jeg er sjeldent flau for noe som helst.
Jeg er dønn ærlig og hater jente-kriger (kanskje derfor jeg ikke har sååå mange jentevenner heller, blir alt for mye baksnakking og sånt blant mange av jentene der ute).

Jeg trener mye og er opptatt av å holde meg på topp, jobber 100% i et entreprenørfirma og er nok A4 på den måten :)
Vanskelig å skrive alt her, det blir litt mye ;)

Til forsiden