Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninne Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninne Bergen

jan 15 2022 - 00:29
Ikke så lett å etablere nettverk og nye venninner i voksen alder. Er skilt og alene med barn i barneskolealder 2 hver uke. Mitt nettverk og mine venner er etablerte med mann og barn og travle Håper å tutvide nettverket mitt - gjerne med noen single venninner. Jeg er 47 år ung dame som er glad i å gå turer fjellet , går gjerne på byen med en venn ( typ spise, vin, revy, konsert, cafe). Jeg er i full jobb som jeg trives godt i og har høyere utdannelse - ingen problem utover nevnte ønske om flere venner . Er en omgjengelig dame som kommer godt overens med de fleste. Savner en god venninne å gå på tur med , ringe til … prate og le med som kanskje er litt i samme båt? Fint om du er glad i naturen og å komme deg ut :) klem
Avatar

Hei

feb 25 2022 - 13:08
Jeg er en dame på snart 52 år.
Jeg flyttet til Sunnhordaland for 3-4 år sden. Har ikke så mange venner her. Savner derfor noen å gå tur med evt treffe å gå ut med. Jeg har vært alenemor lenge. Har vært gift 2 ganger.
Jeg er som deg godt utdannet. Jeg er kristen. -Kanskje greit å si det, i tilfelle det ikke faller i god jord :-)
Veldig glad i å gå turer og kunne tenke meg feks å planlegge helgetur med turistforening el.l. -Kanskje i lag med deg? lette turer :-)
Jeg er omgjengelig og stort sett i godt humør. Jeg føler for tiden veldig lite behov for å gå på sjekkern, men søker heller å gjøre mitt eget liv mer spennende og innholdsrikt. Synes også det er viktg å være noe for andre.
Desverre er jeg noe uføretrygdet Det kan være vanskelig å planlegge for mye og det er greit at en holder aktiviteter til et ganske rolig nivå. Håper jeg ikke skremte deg med alt dette her. Ha en fin dag!
Til forsiden