Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninne Akershus - Follo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninne Akershus - Follo

des 7 2014 - 22:09
Hei
Jeg er en friluftsglad passe voksen dame fra Follo som savner en god venninne. Har mann, hjemmeboende barn, gode kollegaer og mange bekjente. Savner noen få gode venninner for nære samtaler og for å gjøre typiske venninneting med (dra på tur, cafe eller shopping etc). Er innflytter her og har bodd i området mange år, men synes ikke det er så lett å få nye, nære venninneforhold i voksen alder. Jeg har høyere utdanning og en spennende jobb, liker å holde meg i god form og å dra på turer (både by og fjell). Tar gjerne et glass vin til god mat eller rundt gode samtaler, men har ikke behov for store festligheter. Jeg er en trofast venn og en god lytter. Håper å høre fra noen i lignende situasjon, først fremst noen som er nyskjerrig på å bli bedre kjent :-)
Avatar

Hei!

des 31 2014 - 08:30
Jeg er 46 og bor i samme område som deg.

Legg meg gjerne til :)
Avatar

Fremtidige venninner?

jan 6 2015 - 19:45
Jeg er en dame på 36 år som gjerne kunne tenke meg å bli kjent :-)
Avatar

takk for svar

jan 12 2015 - 20:02
Har slitt litt med å få dreisen på meldig etc. og ser at noe dessverre forsvant fra meldingsboksen her... Vil svare dere på melding etterhvert nå og regner med det skyldes mennesklig svikt.
Til forsiden