Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vennesøk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vennesøk

juni 23 2012 - 21:06
Hei! Jeg er 29 år gammel marokkansk jente som søker venninner i Oslo. Jeg har tidligere bodd i Enebakk kommune. Nå er jeg gift med en norsk gutt og bor i hovedstaden, og har ikke så mange bekjente her. Så om du er interessert, ta gjerne kontakt:)
Avatar

Re: Vennesøk

juni 23 2012 - 23:02
Hei! jeg er en jente på 22 fra Oslo, nå bor jeg halvparten av tiden her i Oslo og halvparten i Stavanger:) Jeg tror det er en del folk fra Oslo her inne;)
Avatar

Re: Vennesøk

juni 24 2012 - 00:08
Takk for svaret ditt :) Jeg håper at jeg finner noen her å bli godt kjent med. Jeg kjeder meg mye når jeg er alene.
Avatar

Re: Vennesøk

juni 24 2012 - 14:53
Hei,


Dette er kun ment som et godt råd:

Kunne ikke unngå å legge merke til at du skrev "jeg er gift med en norsk gutt" Mener ikke å være uhøffelig på noe vis og du må gjerne la være å svare, men fra et forsknings ståsted så lurer jeg på hva grunnen til at du beskriver deg slik er ? For meg høres "gift med en norsk" som noe upositivt da det kan tolkes som at du ikke synes det å bare være Marrokansk ikke er godt nok at du ikke blir akseptert nok. At du bruker slik setning i salgs-øyemed for å oppnå kontakt med andre her, kan forståes, særlig mtp at skepsis og forakt mot fremmede mennesker i Norge ligger høyt på statestikken i Europa. Veldig synd og kanskje ikke helt usant. Sånn sett kunne man sagt at din fremstilling her er beretiget. Men det er det ikke. Du gjør deg selv faktisk en bjørnetjeneste og samtidig gjør du også arbeidet ekstra utfordrende for alle de som jobber aktivt med å fremme likverd mellom mennesker uavhengig av deres DNA sammensetning. Bare Vær stolt av din unike opphav. Ikke gjør noen handlinger som går på bekostning av din person. Det vil være en krenkelse mot deg selv og din integritet. Gjør heller handlinger som bidrar til at mennesker kan aksepetere hverandre i større grad.

Et av de største utfordringene på jorden nå og hvertfall det som vil komme i fremtiden, er oss selv mennesker. Jorden´s orbit rundt Sola og månen`s rundt jorden vil fortsette uavhengig av oss mennesker. Galakser og stjerner vil kolapse og nye vil bli dannet. Sånn er det bare og ingenting vi kan gjøre med. Men derimot å handle bærekraftig om mennesker på lik linje med våre resurser for våre etterkommere, vil være en god investering mot oss selv. Den typen som gir avkasting på kjærlighet, respekt og omsorg for hverandre i generasjoner av generasjoner. Husk bare det å handle godt mot en annen ukjent person kan være nok til å starte en skjedereaksjon av kjærlighet og håp. Alle mennesker burde være representanter av fredens departement og ha en plikt til å ta vare på hverandre så lenge de befinner seg på jorden.


Hilsen en samfunnsengasjert menneske
Avatar

Re: Vennesøk

juni 24 2012 - 20:53
Hæ?? Unnskyld meg men...hva er det du babler om?.

Hun sa bare at siden hun ER marrokansk...så betyr ikke det nødvendigvis at hun måtte være gift med en fra sitt hjemland...men at (overraskende nok for noen ) så er hun faktisk gift med en norsk gutt....uansett! og "so what"!. Synes ikke det hørtes spesielt rart ut..det er tusenvis av gifte par hvor begge kommer fra forskjellige land...osv.............
Avatar

Re: Vennesøk

juni 28 2012 - 22:02
Gutt 1988, hun er ensom, og har ikke nettverk fordi hun er født og oppvokst i Marokko...
Avatar

Re: Vennesøk

juni 29 2012 - 10:07
Takk for alle :) Gutt 1988: jeg mente ikke noe galt når jeg skrev at jeg er gift med en nordmann. Og ja! jeg er ensom og kjeder meg mye. Jeg er social og vil ha vinnener som jeg kan snakke med og gjøre noe annet( går ut, shopping,kino.kaffe.osv...).så håper jeg at jeg finner noen som vil bli kjent med meg.:)
Avatar

Re: Vennesøk

juni 29 2012 - 14:20
zineb jeg har sendt deg en venneforespørsel;)
Avatar

Re: Vennesøk

juni 30 2012 - 00:34
Hei Zineb! =)

Jeg er 25, bor i Oslo, og er også på kikk etter nye folk å bli kjent med =) Jeg flyttet til Oslo i fjor for å studere, og selv om jeg trives på skolen har jeg ikke blitt kjent med så mange der.

Så om du vil må du bare ta kontakt =)
Avatar

Re: Vennesøk

juni 30 2012 - 10:30
Tusen takk for dere som vil bli kjent med meg:). Jeg har sendt melding til dere, så kan vi snakke litt mer i privat:).
Avatar

Ewa yallah, Zineb! :P

mai 16 2013 - 00:33
Ala slamtek Zineb hehe :)

Jeg har sendt deg en forespørsel for lenge siden,- vet jeg kanskje er litt sen ute,- men jeg er også marokkansk jente, så tenkte det ville vært koselig å bli kjent :)

Send meld asap du får lest denne ;)
Til forsiden