Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner?

mai 20 2019 - 00:08
Hei,
Jeg søker etter en venn, venninne eller nettvenn som kanskje har de samme interessene som meg eller som vil dele og snakke om, hendelser, problematiske og tunge ting i livet. Selv har jeg hatt det ganske tungt mesteparten av livet hvor ting har blitt snudd drastisk på hodet, jeg har vært dårlig psykisk og hatt mye angst. Selvom jeg har klart å ta livet mitt delvis tilbake, har jeg mye på hjertet og føler meg ofte ensom. Jeg har flere interesser - er glad i både film/serier, helse/mennesket, mat/vin, reising, youtube -avhengig og dyr. Håper det er noen der ute som synes dette kunne vært allright.

Jente, 27
Avatar

Venner

mai 20 2019 - 00:41
Hei, jeg er også på utsikt etter en venn/venninne/nettvenn. Jeg føler ofte for en trang å snakke med folk på kvelden/natta for det er da alle tankene kikker inn. Selv om vi er ca.10 år i aldersforskjell så er jeg her for å snakke:)

Jente,18 år
Avatar

Venner

mai 20 2019 - 01:36
Hei! Jeg er en jente på 29 år som sliter med angst og depresjon. Hvis jeg kan være til hjelp for deg så kan vi godt skrive sammen. :)
Avatar

Venn

mai 20 2019 - 20:46
Hei! Er ny her inne så jeg vet ikke helt hvordan dette fungerer,
Men
Jeg vil gjerne bli kjent med deg! Jeg er ei jente på snart 24. Har også slitt og sliter med angst og er bipolar. Vi har mange like interesser. Kontakt meg hvis du vil :)
Til forsiden