Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner..?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner..?

juli 2 2012 - 16:43
Jeg er ei jente på 15 år som er veldig ensom. Jeg har få venner, og jeg skulle ønske jeg hadde flere. Jeg bor på Sortland i Nordland fylke. Trenger ikke venner som bor i nær heten, så lenge jeg bare har noen og snakke med over nettet.

håper på positivt svar :)
Avatar

Re: Venner..?

juli 2 2012 - 17:07
kan kjenne meg igjen den gangen jeg var 15. Selv om det er mange år siden. Har fremdeles ingen venner', som jeg vil være sammens med', de jeg har fått kontakt med, såvidt, viste seg ikke helt å passe meg. Men jeg orker det ikke, er så mye slit, og være sosial, trekker meg inn i meg selv. Sliter med relasjon, og omgås folk, liker best være med seg selv. Selv om det kan bli ganske ensomt i lengden også. vet jeg må ut i den virkelighe verden også engang. men takler ikke folk hele tiden. takler, og dårlig til å tilpasse meg i hybel (bo sammen med andre) og i by', der husene er så tett i tett.
Avatar

Re: Venner..?

juli 2 2012 - 17:24
hei:) jeg håper du finner noen på din alder her inne:))) lenge siden jeg og var 15 år hehe
Masse lykke til!:)
Avatar

Re: Venner..?

juli 2 2012 - 19:01
Hei:)

Kjipt å høre at du er ensom, det er nokdessverre veldig mange av oss som har det sånn..
Jeg er nå litt eldre enn 15, men du får bare legge meg til som venn, jeg liker å "snakke" med folk uansett alder og sånne ting..

Jeg har selv vært ensom siden jeg var rundt 14 og vet at det ikke er lett.. Har hatt falske venner, har hengt meg på andre son var ensomme og nå i det siste har jeg møtt noen greie folk gjennom gruppeterapi her jeg bor.
Synes det er godt å møte noen jeg kan være helt ærlige med og ikke behøve å skjule problemene og depresjonen min..De er litt eldre enn meg, men det har ingenting å si for meg. De respekterer meg som jeg er og vi har det koselig sammen, samtidig som vi kan snakke om våre erfaringer og problemer. For meg er det veldig viktig i et vennskap:)

Jeg håper du får mange svar og blir kjent med folk her:)
Til forsiden