Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner/venninner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner/venninner i Oslo

aug 19 2015 - 18:21
Heihei!

Jeg og en annen fra siden har avtalt å møtes for kaffe og/eller tur neste tirsdag i 16:00- tiden på Majorstuen. Jeg er 22 og han er 25 :) hadde vært hyggelig å være en liten gjeng kanskje, hvis noen flere er interessert?
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 19 2015 - 18:26
Jeg er 35år da, men hvis dere vil ha meg med.. blir jeg gjerne med.
Avatar

.

aug 20 2015 - 11:38
:)
Avatar

Ny her, men klar :)

aug 22 2015 - 14:13
Hei!

Jeg nærmer meg 30, men er gjerne med. Jeg slutter på jobb kl. 16, da...
Avatar

så bra :)

aug 22 2015 - 16:13
Jeg ville gjerne være med dersom det blir kaffe, park e.l. Skal ha forelesning til kl. 16:15, men kan være der til16:30.

Er en jente på 30 år (:
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 22 2015 - 16:17
Kan vi ikke si at vi skal møtes utenfor DNB kl. 16.30 og gå til Frognerparken, f.eks.?
Avatar

Hei

aug 22 2015 - 16:46
Det er nok ikke noe problem og flytte det til 16.30. Vis det passer for flere da :)
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 22 2015 - 18:31
Flott :) Men kanskje vi burde ha en plan B i tilfelle værvarselet har rett og det blir "kraftig regn"? Vet at cafe billabong har greie priser og studentrabatt. Ellers kommer jeg ikke på noe koselig sted deromkring i farten. Men det kan jo tas derfra også. Kanskje det blir strålende sol likevel. :)
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 23 2015 - 23:45
Ja, plan b får vel være en kafé eller noe ja :) hvis været ikke holder... Er jo mange kafeer å velge mellom i hvert fall :)
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 24 2015 - 00:25
Hvordan finner vi hverandre? Skal vi heller møtes på denne kafeen? :)
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 24 2015 - 13:41
Jeg følger bare det dere bestemmer dere for jeg.
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 24 2015 - 19:17
Kanskje vi kan møtes på billabong da :) og kanskje vi skal ha et lite kjennetegn så det er lettere å gjenkjenne hverandre? XD feks tegne en rød sirkel på hånda eller noe annet sært? Eller bare satse på at vi finner hverandre ;)
Avatar

Billabong

aug 24 2015 - 21:13
Nå vet ikke jeg hvor Billabong er, letteste må jo være og møtes rett utenfor DNB. Her er det store tre konstruksjoner man kan sitte på.

Jeg kommer til og være der fra 16:10 så det bør ikke være vanskelig og finne en som ser forfjamset rundt seg. Sort caps har jeg ihvertfall.

Håper og se alle der til 16.30, men vi vil vente noen få minutter dersom ikke alle er der.
Ta også kontakt dersom. Noe skulle komme i veien og oppmøte blir vanskelig

Jeg har dessverre ikke mulighet til og kjekke tråden her etter 15.45. Så om du har spørsmål om hvor vi er, blir forsinket eller ikke kan komme ta kontakt med meg på
Det står ingen steder på dette forumet som sier at man ikke skal legge ut nummer, og gjør det kun fordi detter det letteste. (Dersom noen skulle finne reglene for disse forumene, vær så snill og send meg en pm)

Slik jeg teller det er vi 5 (-1) totalt (blir kanskje en til) og været ser ut til og bli vått. Kle dere etter forholdene og ta med PARAPLY! Avgjørelsen om det blir kafe eller tur til Frognerparken blir tatt når alle er mødt opp

Ha en god kveld og så ser vi i morgen!

PS. Det er forsatt mulig og henge seg med på tur, alle aldre, gutter og jenter. Møt opp ved DNB eller ta kontakt med begge på mobil

Peace and love ..
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 24 2015 - 22:36
OK. :) Sees i morgen da. Heldigvis vet jeg hvordan Jonathan se ut, så satser på at dere har funnet hverandre når jeg er der kl. 16:30 - så jeg slipper å leite. :p Kommer med trikken fra skolen. Skal gi en lyd på sms om jeg likevel ikke skulle rekke det eller bli sein.
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 24 2015 - 23:15
Hei!

Jeg møtte to jenter på trening i dag, som ville ha meg med på trening i morgen også, så da må jeg dessverre melde pass, siden jeg muligens og spontant fikk noen nye venninner i dag :D Lykke til, folkens! Håper dere finner hverandre :)
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 24 2015 - 23:33
Hva tenker dere om at jeg tar med en venninne? Er det fyfy, eller akseptert? Grunnen til at jeg spør er at jeg skal sannsynligvis treffe en venninne tidligere den dagen som kanskje kunne hatt muligheten og lyst til å være med. Om folk ønsker at det skal være et rent SiDetMedOrd treff har jeg forståelse for dette! Jeg tenker også at folk kanskje ikke sier ifra om at dette ikke er greit selv om de tenker at det kan være ubehagelig og skal føle litt på det selv hvis jeg ikke får noe respons..

Jeg dukker opp uansett til fastsatt tid!

Rainbowfish84: Jeg må innrømme at jeg ikke klarer å koble brukernavnet ditt til noe ansikt eller treff, men det løser seg sikkert når vi treffes.

Mattsy90: Siden det ikke er lov til å legge ut telefonnummeret sitt her kan du regne med at det blir redigert bort av en moderator så fort de får det med seg. Foreslår at folk evt sender en privat venneforespørsel til deg og en privat melding. Merk: at ikke meldingene kommer frem før dere har sent en venneforespørsel..
Avatar

ZzzZZZzzzZZZzzz

aug 25 2015 - 06:28
Om du tar med en venninne utenifra syntes jeg vel egentlig er greit så lenge hun kan utveksle noen ord med andre og ikke bare snakker kunne med deg hele tiden. Vel selv om hun skulle gjøre det og er der forsåvidt ok og hyggelig med fler mennesker.

Forsatt ikke hørt noe fra hun som muligens skulle bli med meg.


Jeg har brukt opp datamengder som Telenor har gitt meg og derfor sperret abonnement for alle internettsider og mms. Det var derfor jeg la ut nummeret mitt på forumet.
Tenkte det ikke var noe verre det en at Det flåter rundt på den lukkede delene av forumet. Men regler er regler. Så vis du skulle bli forsinket eller noe annet skulle skje får dere sende en pm til Jonathan, og vis du Jonathan skulle få problemer for du bruke noen av de gamle signalmetodene, ryktepoeng, blinkende speil fra Holmenkollen eller noe type flares.
Avatar

:)

aug 25 2015 - 07:50
Jeg synes det er helt greit at du tar med en venninne :) og kansi med en gang at jeg har på svarte bukser, hvit singlett og en grønn cardigan i dag ^^
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 25 2015 - 10:25
Hun jeg tenkte å ha med er veldig inkluderende og kommer nok til å snakke med dere andre også, men jeg vet jo ikke om hun blir med i det hele tatt. Ville bare vite om det var greit før jeg nevnte det for henne.

Når det gjelder min datatrafikk så er den fremdeles godt innenfor grensen så jeg kan godt ta imot meldinger (m/venneforespørsel) for å kunne holde folk oppdatert på tilstandene våres. Jeg kan også lese her om noen skulle ha problemer med å finne oss, eller ikke får svar på meldinger de sender til meg.
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 25 2015 - 10:36
Hvis det regner eller kan komme til å regne kommer jeg til å ha på meg en grå regnjakke med orange glidelås system.
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 25 2015 - 11:01
Ja sant det.,, regnjakken min er hvit og rød ^^
Avatar

Hei

aug 25 2015 - 12:22
Hei det kommer ihvertfall en til som ikke her skrevet i posten h
Da kobler jeg av, dere vet hvorden dere får tak i meg.

Er der rundt 1610 av visse grunner men vi andre ses 16
.30
Avatar

Re: Venner/venninner i Oslo

aug 31 2015 - 21:22
Hei!

Tenker dere å møtes igjen? Jeg blir gjerne med :)
Til forsiden