Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner / venninner i Østfold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner / venninner i Østfold

juni 29 2014 - 18:20
Hei. Alene mamma på 42 til 2 jenter. 18 og 14 år gamle. Nå når mitt liv liksom starter igjen etter å ha stått på vent i mange år innser jeg at jeg egentlig ikke har venner av noen kjønn. Det gjør meg litt deppa for jeg føler meg ensom og alene selv om jeg har mine barn. Savner det å kunne gå ut å spise,le å prate med andre, kanskje også til og med reise bort. Er ufør pga varig nerveskade i ryggen. Så det jeg søker er venner/ venninner til å ha det gøy sammens med. Jeg liker å strikke og jeg skal begynne å prøve meg til på marked å slikt for å se om jeg kan få solgt noe av det jeg strikket å lager. Så fint om dere liker to litt håndarb. da går det jo ann å lage " strikke klubb " eller noe slikt. Har slitt med angst og depresjon over lang tid men er så å si bra nå. Gikk på langtids gruppe på DPS noe som har hjalpt meg masse så nå vil jeg leve og ha masse venner. Håper jeg da....
Håper veldig på svar :)
Mvh Anne
Avatar

Re: Venner / venninner i Østfold

juli 13 2014 - 19:57
Hei igjen.

Kan legge til litt til.
Jeg har en stor terrasse som jeg skulle ønske jeg kunne få litt besøk på, og grille og bare sitte å prate å kose oss.. Skulle ønske det ikke var så vanskelig å finne noen venner/ venninner. Vet ikke hva mer jeg kan gjøre enn å fortsette å prøve. Jeg har også tilgang på hytte på Hvaler. Hadde også tilgang på sommerhus på Vega, men det har jeg ikke lengere og det er veldig synd. Jeg koste meg alltid der oppe. Frisk luft hav på alle kanter da dette er en øy. Å fiske det var gøy der oppe, lurer på om jeg får oppleve det igjen. Hvordan skal en finne venner?Hvor skal en finne venner?

Til forsiden