Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner til å gå tuer med prate og finne på ting i fritid

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner til å gå tuer med prate og finne på ting i fritid

juli 4 2021 - 12:25
Hei jeg synes det er vanskelig i en alder av 50 år og etablere venner i Oslo by i voksen alder .jeg jobber 50% der og av den grunn ikke kommet i kontakt med nye venner. Jeg har ett voksent barn og 2 barnebarn. Liker å dra på turer i skog og mark. Bade i sjøen på sommer tid dra på små turer med venner . Savner noen å prate med en god venn . Håper det er noen seriøse her inne som ønsker nye venner .
Avatar

Hmm er jeg en du vil bli kjent med ?

juli 4 2021 - 18:05
Jeg er en eldre kvinne i Oslo (sentralt) som gjerne vil ha en venn. Jeg er ufør og ganske ensom da jeg ikke har noen og gjøre det du liker som f.eks og dra på en tur eller bade :) det liker jeg også godt. Aldri svart på en henvendelse før så du får gå veien slik at vi kan utveksle telefon nummer f.eks eller en mail adresse?? Jeg er godt voksen (eldre enn deg) står i det og våger spranget.
Mvh Iris
Til forsiden