Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner & spill/anime

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner & spill/anime

nov 12 2014 - 21:45
Hei! Jeg er en gutt på 19 år som bor i Oslo. Har hatt problemer med å bli kjent med folk som har samme interesse som meg, hovedsaklig spill, anime/manga, tv-series osv. Hadde vært sjekt om vi kunne pratet sammen :)
Avatar

:)

nov 14 2014 - 09:31
Synd du bor i Oslo, jeg har samme interesser men jeg bor i bergen.

Men kan jo snakke og sånt :) om du vil så er det bare og ligge meg til her på siden eller på Steam eller msn/skype =)
Avatar

:)

nov 30 2014 - 13:56
Hei. En stund siden jeg har holdt på med manga og anime, men jeg er veldig glad i tegnserier og marvel filmer. Pluss jeg kan en del om ting. Jeg bor i Bergen, men kan godt prate på nettet :)
Avatar

:D

des 21 2014 - 12:36
Hva pleier du å spille? Jeg har steam i hvert fall :D
Avatar

Re: Venner & spill/anime

des 29 2014 - 01:20
holder på med mye av det samme som deg :) liker å se på anime/serier osv, spiller en del også, går mest i skyrim og men of war for tiden :)
Avatar

:)

des 31 2014 - 02:54
Hei, det er en stund siden du la ut dette, men jeg prøver meg likevel.

Er en 20 år gammel jente som bor i Akershus som har litt av de samme interessene som deg.
Jeg er vel litt "nerd", som bruker store deler av tiden på å spille, se på tv-serier og filmer. Er veldig glad i action, skrekk, scifi osv.

Hvis du vil prate så er det bare å si fra :)
Avatar

Hei der! :D

jan 3 2015 - 19:01
Jeg en en jente på 17 som skjønner at det er vanskelig finne noen som liker det samme som deg.
Selv jeg klarer ikke å finne folk som liker anime, spill og manga. spiller assassin's creed 3 og red dead redemption xD
hadde vært skjekt å få pratet ^^
Avatar

Re: Venner & spill/anime

jan 3 2015 - 23:39
Jeg er en 20 år gammel jente fra Akershus. Er ikke så veldig interessert i anime, er vel glad i å spille og se på tv-serier og filmer. Hovedsakelig liker jeg skrekk, action og scifi. Og jeg har spilt en del assassins creed, resident evil, forza og ssx.
Det er bare å si fra hvis du vil prate :)
Avatar

+1 New Potential Friend

jan 4 2015 - 01:43
Jeg bor i Bergen, ser egentlig ikke noe særlig på anime lenger, siste serien jeg så på var Natsume Yuujinchou som jeg likte veldig godt, etter det har det vært vanskelig å finne flere lignende serier så jeg har nesten gitt opp. Er veldig kresen, ikke glad i Moe type anime og slikt. Ellers superglad i Ghibli filmer :) Leser ikke manga.

Av spill går det da mest på L4D2 når jeg kjeder meg og Don't Starve. Er PC spiller forresten og student, bruker laptop, så jeg kan egentlig ikke kjøre noe heavy spill her. Prater både om alt og ingenting, så ikke vær redd for å ta kontakt hvis du/dere føler for å prate med meg :)
Avatar

gjenoppliver denne tråden :p

juni 1 2016 - 19:15
har samme interesse (fra Oslo) men ser det er en stund siden folk postet så blir gjerne med i denne kontakt gruppen om noen er gira på de samme interessene ^^
Avatar

Hei!

juni 2 2016 - 16:38
Er en jente på 20 år fra Østfold. Sliter med det samme selv, vet ikke så mye om anime osv men spiller en del diverse spill som Wow , Lol og Cs.
Avatar

Gamer

juni 2 2016 - 17:35
Gutt på 25 år fra Trondheim her :) Spiller en del CS:GO, og er Master Guardian Elite. Bryr meg ikke så mye om ranks, men synes det er morsomt å prøve å bli bedre. Kunne godt tenkt meg å spille med noen som ikke tar spillet på blodig alvor men likevel gjør sitt beste, uansett rank. Liker også diverse sandbox/rollespill. Er mye isolert og sliter med sosial angst, depresjoner og tvangshandlinger.
Avatar

Yay ^^

juni 2 2016 - 17:59
Så bra det er flere med slik interesser. Tipper egentlig det er flere av oss her som har slike interesser som league of legends CS, WOW, eller anime, cosplay ish hobby, men er litt redd for å si det rett ut til ukjente ^^
Avatar

Re: Venner & spill/anime

juni 2 2016 - 19:38
Jeg er en gutt 25 Oslo, spiller mye Black ops 3 og uncharted på ps4. Og heartstone og cs på pc. Bare ta kontakt hvem som helst hvis de vil ha noen og spille med.:-)
Avatar

Hei

juni 5 2016 - 22:23
Jeg er fra Østfold jeg, da, men om noen ønsker legge meg til, så er det bare hyggelig. Har sett noe anime det siste året og jeg er blitt hektet. Personlig er Monster favoritt animen min foreløpig og jeg virkelig elsket Erased. Gledet meg som en drittunge til hver eneste episode. Har også sett Death Note, Steins;Gate, så holder jeg på med Psycho-Pass for tiden og så er det så utrolig mye mer jeg vil se, men skal innrømme jeg er kresen av meg. Er ikke så glad i sånn veldig "ditzy" greier. Ellers er det egentlig en av mange interesser jeg har, ettersom det ikke er noe som opptar alt av tiden. Liker generelt når folk har litt nerdeinteresser og driver selv å gamer på både konsoll og liker å ha brettspillkvelder. Da går det aller mest i Munchkin og Dominion, men selvfølgelig noen klassikere også. Generelt veldig glad i film og serier i tillegg, og kan like noe innenfor omtrent enhver sjanger. Er ganske allsidig når det kommer til ting å finne på og liker at andre er åpne for det selv.

Så ja, er bare å legge meg til og ta kontakt - jeg svarer gjerne på brev og det er alltid koselig bli kjent med mennesker :)
Avatar

Litt seint ute men eg prøve likevel :)

aug 9 2017 - 21:09
Eg snubla over denne tråden då eg søkte på nettet etter møteplassar for gamerar og animeinteresserte i Bergen. Eg er ei jente på 26 år som nyleg har flytta hit på grunn av jobb. Eg reknar ikkje med at eg er heldig nok til å møte folk med denne typen interesser ute på byen, og eg er ikkje typen til å slå av ein prat med vilt framande på Outland. Så eg prøve her :)

Eg ynskjer å bli kjent med andre som likar konsollspel, film - og seriekveldar. Eg er ein ganske nostalgisk gamer, og favorittane mine er Final Fantasy og Zelda. Elles har eg spelt noko WoW og LoL. Av animefavorittar kan eg nemne Monster, Hunter X Hunter og Death Note, og av seriar følge eg sjølvsagt med på både Vikings og Game of Thrones.

Ta gjerne kontakt om de ynskjer å bli kjent :)
Avatar

Ta kontat

aug 10 2017 - 01:10
jeg er en gutt 21 år gammel som liker  anime, spill og tegneserier for tiden leser jeg hunter x hunter, og Terra Formars for å nevne noe så håper noen vil ta kontakt om det er får prat eller finne på noe og jeg bor i oslo
Avatar

Oslo

aug 22 2017 - 16:55
Hei,

Er det noen fra Oslo som har disse interessene og som har lyst til å ta kontakt ^^
Avatar

Bump

juni 18 2018 - 23:43
32 år gammel mann fra Østfold her. Er også dypt inne i nerdekulturen med gaming, tv-serier, filmer, anime/manga.

Bare å ta kontakt for en chat om du er fra området :)
Avatar

Re: Venner & spill/anime

okt 8 2019 - 18:13
Hei. Jeg er en Jente på 27 år som bor i Trondheim. Jeg er veldig glad i gaming og anime. Er interessert i å finne noen å prate med eller game sammen med. Spillene jeg spiller mest nå er LoL, Minecraft, RLcraft (minecraft mod), endel konsoll spill. Gamer også online spill som Tera og blade and soul. Ser også på endel anime.
Gjerne ta kontakt for å bli bedre kjent med meg n_n
Avatar

Re: Venner & spill/anime

okt 21 2019 - 18:14
Oi, denne tråden er gammel. Legger deg til. :)
Avatar

Re: Venner & spill/anime

okt 24 2019 - 19:23
Hei

Anbefaler å joine discord gruppen på en av de andre trådene. sende dere en melding på det siden Admin fjerne den
Avatar

:o

april 17 2020 - 11:35
Er en gutt på 21 år fra stavanger som også synes anime og spill er ganske neat. Favorittene mine inkluderer FMA:Brotherhood og Hunter x Hunter. Har nylig sett Keep your hands off eizouken som jeg likte veldig godt.

Av spill er jeg super fan av regissøren Fumito Ueda som står bak Shadow of the Colossus, Ico og The Last Guardian.

Ta gjerne kontakt hvis noen har lyst
Avatar

Oi.

mai 29 2020 - 16:39
Oslo. 32.

Steam: Epicei

Skyt meg en favorittanime. Trenger mer å se på..
Til forsiden