Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner søkes sandnes/stavanger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner søkes sandnes/stavanger

sep 16 2013 - 19:52
Vel -det ble en heller generisk tittel, men det får duge for nå.

Så til saken: Jeg søker venner. Enkelt og greit. Dette skyldes for det meste at jeg liker å stifte nye bekjentskaper, men med min angst og introverte natur er det vanskelig å få til i såkalte "vanlige" omstendigheter. Derfor prøver jeg her :)

Det betyr ingenting for meg hvilket kjønn det er. Både menn og kvinner er hyggelige, så selvfølgelig er begge kjønn akseptert :)

Jeg er lykkelig forlovet, har vært det i seks år. (selve forholdet har vart i syv år). 27 år gammel, men har ennå til gode å få grå hår. Overraskende nok, siden en del av de jeg kjenner allerede har fått det. Jeg bor i Sandnes, hvor jeg nettopp har kjøpt et lite krypinn sammen med madammen.

Jeg er bipolar depressiv, med en tilsynelatende uendelig liste med angstlidelser. Jeg er introvert i tillegg, noe som betyr at jeg foretrekker å sitte hjemme og drikke vin fremfor å gå på byen.

Jeg flyttet til Sandnes fra Svelgen (sogn og fjordane) for snart ti år siden, og etterlot alle vennene mine der. Her har jeg bare to venner, som jeg ser svært sporadisk. Gode mennesker begge to.

Jeg samler på musikk, litteratur og film. Noe som vel sier nok om interessene mine... Ellers maler jeg, skriver dikt, romaner og noveller og lager musikk. En sjelden gang iblant. Jeg er med andre ord (eller i mangel av et bedre ord) en kunstnersjel.

Er sjenert i begynnelsen av en samtale, men slipper meg heldigvis løs etterhvert. Jeg regner meg selv som Buddhist, men det er ikke den største siden av meg. Er glad i vin og øl og et lystig lag. Så lenge det ikke blir for mange mennesker der. Da kryper jeg inn i skallet mitt og blir taus. Men ikke trutt. Bare taus.

Jeg håper noen vil sende meg en privat melding og vurdere et eventuelt vennskap :) (denne tråden ble litt mer statisk og kjedelig enn jeg trodde, men gjort er gjort.)
Avatar

:)

des 15 2013 - 22:26
La til
Til forsiden