Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner og venninner (Oslo)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner og venninner (Oslo)

des 20 2014 - 19:28
Hei på dere : )
Jeg søker etter venner. Har kommet opp i en ensom situasjon etter jeg flyttet til Oslo for å jobbe, hvor jeg nesten ikke kjenner noen fra før. Skal jobbe gjennom hele julen og nyttår men blir også en del fri, spesielt på kvelden, så her snakker vi om endel alenetid.. Har prøvd å sitte litt på cafene her i byen og spist litt på resturant alene, men uten å ha gjort noen seriøse forøk på å bli kjent. Håper at det løser seg etterhvert, men ville uansett gjøre et forsøk her, så har jeg prøvd det også:)

Og jeg er en aktiv og hyggelig kar på 27 år, generelt positivt til livet og mange interesser ( trening, snowboard, cafe, kino, sjakk, konsert, kunst, skøyter, topptur, fjell og mark for å nevne noen ).

Vi kan snakkes nærmere etterhvert, og supert om du sendte litt info om deg.

Ha en fortsatt trivelig helg!! :-)

Avatar

Hei:)

des 20 2014 - 21:22
Jeg vil gjerne bli kjent:)
Jeg er 36 år og søker også venner og venninner.
Vet ikke om aldersforskjellen kan bli et problem, men hvis ikke er det bare å ta kontakt!
Jeg bor rett ved siden av Oslo, i Bærum.
Hilsen Caroline33
Avatar

Vennesøk

des 24 2014 - 15:02
Hei, Alex, er det noen øvre aldersgrense? Selv er jeg 41 år, men gir aldri opp, liker å spille gitar, synge og skrive, o.s.v. Bor ved Oslo. Om du trenger mer info er det bare å si ifra, hvis ikke så får du har godjul og godt nytt år.
Mvh Onlyhuman
Til forsiden