Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner med samme interesser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner med samme interesser

nov 8 2022 - 20:01
Hei! Jeg er på utkikk etter en venn/venner som jeg kan dele tanker med om livet og andre spennende temaer.. jeg er glad i psykologi, kunst, arkitektur, shopping, dans, tekstskriving, gå tur og mer :-)

Jeg er en 27 år gammel jente og er veldig gjerne med på å prate om mange ulike sjangere. Liker også godt å utforske nye tanker og metoder generelt. :) gjerne møtes også hvis det er av gjensidig ønske.

Ønsker primært venninner.
Avatar

Re: Venner med samme interesser (INFJ)

nov 10 2022 - 12:25
Hei,

Dette hørtes spennende ut, alltid gøy å ha noen å diskutere livet og andre temaer med :) jeg er ikke kvinne da så ikke sterk rundt temaet shopping men jeg har mye kunnskap og refleksjoner rundt mange andre temaer :)

Send meg gjerne en melding om du vil :)
Avatar

Re: Venner med samme interesser (INFJ)

nov 14 2022 - 00:49
Hei!
Jeg er også jente på 27 år som gjerne vil møte nye venner. Jeg liker å tegne, male, lese, skrive og game. Jeg er også interessert i planter. Var i utgangspunktet på utkikk etter brevvenner, men trenger ikke skrive brev om du ikke vil det:) Send meg gjerne pm om du vil!
Til forsiden