Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner med PTSD???

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner med PTSD???

nov 11 2012 - 12:32
Hei :)

Jeg har hatt denne diagnosen store deler av livet, det toppet seg for noen år siden men det har nå flatet ut og jeg er på et vis klar for å forsøke å leve så normalt som mulig igjen, jeg har symptomer i ny og ne men vil si at tilværelsen er ganske ok.

Jeg ønsker kontakt med noen i samme situasjon fordi dette er ting det ikke er så lett å snakke med andre om, folk har jo ikke noe grunnlag for å forstå.
Jeg er ikke så fokusert på fortid, ser mest fremover. Trenger noen å holde i handa på veien siden det kan være ganske humpete :)

Liker dyr, har hund og er glad i musikk. Er voksen og har barn.

Andre uten samme diagnose er også velkommen til å ta kontakt, jeg er ganske mye alene pga sosial angst og ønsker meg noen å skrive med :)
Avatar

Venner med ptsd

nov 11 2012 - 13:38
Hei solivente! Jeg har ikke samme diagnose som deg, men jeg er voksen, har to ungdommer, har hund og liker å ha noen å dele tanker med. Jeg vil gjerne bli venn med deg;-) Legg meg til som venn om du vil:-)
Avatar

Venner med ptsd

nov 11 2012 - 15:21
Ja gjerne :) har lagt deg til jeg.
Avatar

Hei.

nov 27 2012 - 00:06
Jeg har PTSD. Syns det er veldig vanskelig å ordlegge meg. Hvis du vil snakke, kan vi gjerne det. :-)

Mann snart 42 i Bergen.
Avatar

Hei :)

nov 28 2012 - 19:30
Har sendt deg en venneforespørsel :)
Avatar

god dag

des 26 2012 - 17:35
Hei. Jeg er intresert i bli kjent med flere som ikke er helt A4. Jeg har bipolar2 med sosial angst. Så jeg er mye alene hjemme foran pcen. Og trenger noen å skrive med. Og jeg liker å være til hjelp for dem rundt meg. Jeg vil finne noen jeg kan prate med om mer enn været. Håper du har lyst til å bli kjent.
Til forsiden