Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i rogaland/jæren

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i rogaland/jæren

sep 12 2022 - 12:28
Hei

Ser etter nye venner som jeg kan snakke med og finne på ting med. Jeg elsker trening, turer, data og gaming. Pleier å gå turer hver dag, og trene 5-6 ganger i uken på jæren sportsmed. Ønsker gjerne en treningsvenn til dette.

Ønsker gjerne venner jeg kan snakke med om alt, være åpen, hjelp til å utvikle meg selv og bli en bedre person. Jeg blir gjerne med på gamingkvelder om det skulle være online eller i person, for eksempel brettspill eller rollespill.

Er ganske impulsiv, så hiver meg ofte på sykkelen for å ta en tur, stikke å shoppe litt, bade, gå tur på stranda og mye mer. Hadde vært veldig gøy om du var åpen for å bli med på sånt. Å bare slappe av, se en film eller serie er noe jeg syns hadde vært gøy. Enten med en annen eller en større gruppe, som møtes fast og ser gjennom serier og snakker om de.

Jeg har en personlighetsforstyrrelse, men jobber daglig for å bedre meg selv og bli en bedre versjon av meg selv. Har dessverre over flere år isolert meg mer og mer av mange ulike grunner, blant annet trøbbel i relasjoner. Har hatt lett for å mistolke situasjoner og utsagn, som gjør at jeg kan gjøre en større sak utav noe enn det egentlig er. Igjen, noe jeg jobber med og ser framgang med.

Jeg bor i Time kommune, så en kort kjøretur fra bryne, klepp, ålgård, sandnes osv. Mann, 30. Håper å høre fra deg om du er interessert!

Avatar

Re: Venner i rogaland/jæren

sep 16 2022 - 22:02
Lagt deg till
Til forsiden