Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i oslo!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i oslo!

juli 1 2012 - 21:40
Hei!
Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal begynne, men... Jeg er en jente på 20 år som bor i oslo og er utrolig ensom. Jeg har store vansker med å stifte bekjentskaper, selv om har prøvd mange steder! Jeg er av det overvektige slaget, og selvsagt ikke en av de peneste på denne jorda, men det mange tror er at jeg er like "fæl" på innsiden som jeg er på utsiden. Men jeg er egentlig en leken og morsom jente, med barnslig humor. Men jeg er både smart og oppdatert. Jeg regner med at dere ikke dømmer like lett på dette forumet, hvis noen av dere vil ha en venn så ikke nøl med å kontakte meg. Jeg vil ikke være ensom lenger. Jeg er glad i å dra ut, kose meg på cafe, dyrekjær og glad i å prøve nyr ting.
Avatar

Re: Venner i oslo!

juli 1 2012 - 21:43
Hei:) Det virker som du har veldig lav selvtillit det er ikke bra:/ jeg synes ikke du snakker om deg selv på en hyggelig måte... Jeg er sikker på at du er en flott jente både innvendig og utvendig!:) Selv er jeg en jente på 22 år fra Oslo, sender deg en venneforespørsel:)
Avatar

Re: Venner i oslo!

juli 1 2012 - 22:40
Hei :) jeg er også en jente på 20 og er også utrolig ensom! Har også barnslig humor, ler av alt omtrent xD. Jeg blir gjerne bedre kjent med deg. Bor rett utenfor oslo:) sender en venneforespørsel ^^
Avatar

Re: Venner i oslo!

aug 24 2012 - 12:50
Gammel post, men kjenner meg igjenn i så mye av det du skriver at jeg må bare svare her =). Legg meg gjerne til, nettopp flyttet til oslo og kjenner svært få her. Er gutt på 21år.
Til forsiden