Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i omegn

mars 17 2016 - 14:08
Flytta til Ski for 3 1/2 år siden, og min samboers venner er mine venner nå. Men noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde flere jentevenner jeg kunne dra på byen med eller skravle med på kafè. Kommer fra Gudbrandsdalen, og har dermed bare ett par venner fra der som nå bor i Oslo, og skulle liksom ønske jeg hadde noen "egne" venner og ikke bare min samboers :)

Jeg er nok ikke sånn typisk jente-jente som elsker snakking om lipglosser (litt flåsete sagt, but you know what I mean?) og er absolutt ingen entusiast av drama og "playing hard to get". Jeg er nok mer real, rett frem. På byen er jeg hun som danser åpenlyst uten nødvendigvis være full, og jeg er sjeldent flau for noe som helst.
Jeg er dønn ærlig og hater jente-kriger (kanskje derfor jeg ikke har sååå mange jentevenner heller, blir alt for mye baksnakking og sånt blant mange av jentene der ute).

Jeg trener mye og er opptatt av å holde meg på topp, jobber 100% i et entreprenørfirma og er nok A4 på den måten :)
Vanskelig å skrive alt her, det blir litt mye ;)
Til forsiden