Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Vestfold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Vestfold

feb 25 2014 - 15:46
Hei,
Nylig flyttet til Tønsberg, og savner stort noen å finne på ting med. Er det noen flere av oss i nærheten? ;)

- Jente 32
Avatar

Litt ensom

mars 14 2014 - 12:51
Hei, jeg trenger også venner, i første omgang noen å skrive med kanskje. Problemet mitt er vel litt at jeg er arbeidsledig og uten barn(derfor lite forpliktelser) , og sliter med depresjon/angst. Har venner, men de er "friske og raske", i jobb og med flere barn. Har derfor lett for å isolere meg og det blir veldig tiltak å komme seg opp og ut og få gjort noe meningsfyllt om dagene. Bor i Tønsberg:)

Klem
Kvinne 38
Avatar

Hei :)

juni 19 2014 - 16:34
Jeg er en nyutdannet mann på 27 år som flytter tilbake til tbg i løpet av en 3 ukers tid. Det er bare å rope ut, jeg er i grunn med på det meste :)
Avatar

Re: Venner i Vestfold

juli 9 2014 - 20:54
Hei! Satt her og tenkte: hva skal jeg finne på i sommer? Det er utfordrende å skaffe seg nye venner når man sjeldent er i settinger der dét er naturlig. Jeg har etter tre år i Vestfold fått noen gode venner her, men opplever allikevel mye ensomhet og jeg utvider gjerne vennekretsen. Ønsker som flere av dere over, bare å ha noen å gjøre hyggelige ting med; dra på kafé, konserter, teater, etc. Utenom det elsker jeg musikk, jeg er glad i å skrive og jeg elsker å svømme. Jeg er snart 22 år (føler meg langt mye eldre), og har bodd her i Vestfold i fire år - tre av dem alene i egen leilighet. Ta gjerne kontakt om noen av dere ønsker å finne på noe en dag. K
Avatar

Re: Venner i Vestfold

juli 28 2014 - 23:13
hei. ser også etter nye venner i Vestfold. bor i Tønsberg. jobber men ikke full stilling, så jeg har noen fridager innimellom. en god del av de jeg kjenner er småbarnsforeldre og alltid opptatt så jeg føler meg litt utenfor og blir gående mye alene. kunne tenke meg noen å dra på kafe med, festivaler/konserter, svømmehallen, gå tur, piknik, shopping, kino osv. :)
Avatar

Re: Venner i Vestfold

aug 12 2014 - 20:22
Jeg savner også noen å finne på ting sammen med. Har bodd i Larvik ca ett års tid nå. Ta gjerne kontakt om du ønsker å finne på noe :-)
Avatar

Gutt på 26

okt 9 2014 - 12:13
Jeg søker en god venn i Sandefjord, som liker kafé, kino, film, gå tur og å være en god kompis eller venninne.
Avatar

Ny start

okt 21 2014 - 19:51
Jeg bor i Sandefjord og er også på leit etter nye bekjentskaper som jeg kan ha det hyggelig sammen med.
Sitter i samme situasjon som noen av dere over her, folk er opptatt med sitt og det er ikke alltid like lett å få andre til å se det man evt. sliter med i hverdagen.
Man er jo tross alt bare et menneske :) og har mange flotte resurser selv om livet kan ha fått en knekk på en eller annen måte.

Kvinne 36.
Avatar

hei.

okt 31 2014 - 02:19
Jeg er en kar på 33 fra Vestfold.. vi kan bli bedre kjent hvis du vil :)
Avatar

søker venner

nov 11 2014 - 22:18
Hei!

Jeg er en jente på 27 som også bor i Vestfold. Søker også nye venner :)
Vil gjerne bli kjente med deg :)
Avatar

Re: Venner i Vestfold

nov 12 2014 - 02:56
Jeg skal snart flytte til Tønsberg, er snart 20, ta kontakt om du/dere/noen vil bli kjent med meg :)
Til forsiden