Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Trondheim

okt 30 2022 - 15:32
Aner ikke hvordan man skal begynne et slikt innlegg men hiver meg bare ut i det. Flyttet til Trondheim for å studere høsten 21 og har siden vert ekstremt ensom. Jeg føler jeg har prøvd alt mulig for å skaffe meg en venn her men uten noe hell. Jeg sliter derfor med å tilbringe store deler av tiden alene og gir det et siste forsøk her. Om noen ar lyst til å snakke eller finne på noe er jeg veldig med på det.
Jeg savner og ha noen å finne på ting med eller bare være med, og jeg håper jeg ikke er den eneste her i byen som sliter med det samme.
Avatar

SV: Venner i Trondheim

okt 30 2022 - 16:05
Anbefaler at du blir medlem av gruppen "Hey girl! Trondheim" på facebook, der er det noen tusen medlemmer som søker venninner i Trondheim.


Avatar

Hey girl

okt 30 2022 - 20:34
har sendt in forespørsel til facebook gruppen men har ikke fått den godkjent enda. Selv om jeg sendte den inn for et par dager siden.
Avatar

Venner/fire stilftelsen

okt 31 2022 - 12:37
Flyttet til Trondheim høsten 2021 selv og har for tiden ingen jeg kan tilbringe tid med på fritiden.
Om du ønsker, så skriv meg gjerne en melding.
Jeg er 27 år gammel mann. Flyttet hit for å studere, men akkurat nå jobbsøker.

Jeg vil også anbefale Fire Stiftelsen. Utrolig bra sted å møte mange hyggelige mennesker, samt gjøre aktiviteter sammen i samhold. De har sosial, musikk, trening mm.
Avatar

SV: Venner i Trondheim

nov 5 2022 - 23:28
Hei!

Mann 28, litt i samme båt. Flyttet til Trondheim i 2016, droppet ut av studie. Har ingen utdanning men fant en karrierevei læll. Ja, har bodd her lenge nok til å begynne med trønderske uttrykk.

Har samboer, hus og katt men ingen venner utenfor jobb. Samboer er mye opptatt på kveldstid og helg, og jeg sitter mye alene. Det er uansett ikke hennes jobb å tilfredsstille meg sosialt, og jeg pusher henne mye ut for at hun skal være med sine egne venner.

Jeg kommer godt overens med folk i jobbsammenheng, men på privaten har jeg knapt vært med noen andre enn dame på 7-8 år.

Det hender jeg har kjipe tanker.Avatar

Re: Venner i Trondheim

nov 11 2022 - 21:19
Hei, voksen mann her, klar for prat om du eller noen ønsker????
Avatar

Hei

feb 20 2023 - 12:04
Samme her! Vil gjerne bli kjent:) sender deg en pm
Til forsiden