Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Tromsø og resten av landet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Tromsø og resten av landet

nov 19 2016 - 16:11
Jeg innså tidlig i livet at jeg måtte klare meg selv, alene på alle mulige måter. Den største utfordringen nå er at jeg har mistete evnen til å ha kontakt med andre mennesker.
Og jeg vet egentlig.., eller jeg har nok endra fokus mye.., endra syn på hva som er viktig. At det eneste som betyr noe her i verden er gode relasjoner (dessverre). Og her sliter jeg litt, ganske mye da, siden mitt fokus stort sett har vært på ting jeg gjør alene.
Jeg mangler i allefall 40års erfaring på området. Jeg vet ikke engang hvordan man får kontakt med andre mennesker. Akkurat nå lurer jeg på om alt dette virkelig er mulig å lære i godt voksen alder eller om det er for seint?
Det mangler ikke på forsøk på eksponering, men med sørgelig dårlig resultat, og som da har blitt som bensin på bålet for min engstelige sjel.
Pussig nok blir jeg betraktet som sterk, selvsikker og trygg. Jeg er ikke typen som går rundt og ser ned eller bort. Likevel er jeg ”luft” i de fleste sammenhenger.
I perioder er jeg svært trist og det skarpe knivbladet hviler sin kjølige egg mot pulsåra.., men — så har jeg langt inne en ubegripelig optimistisk kjerne som gjør at jeg alltid kjemper meg opp igjen, og prøver på ny.
Ingenting skal være uprøvd så da skriver jeg dette her…
Avatar

Hei:-)

nov 20 2016 - 07:24
Sendt deg en venneforespørsel. Bor dessverre et stykke fra Tromsø, men du skriver jo at du kan tenke deg venner i resten av landet også:-).


Mvh Makka Pakka
Avatar

hei

nov 27 2016 - 21:40
Jeg bor i tromsø, send meg privat mld ? :) jeg venter i spenning :))
Til forsiden