Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Stavanger (Jente 36)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Stavanger (Jente 36)

juli 5 2018 - 21:10
Hei. Jeg er ei jente på 36 som ikke har noen nære venner. Jeg har bekjente men ikke noen jeg har jevnlig kontakt med. Ønsker å finne noen venner som kanskje heller ikke har så mange, eventuelt lage en liten vennegruppe på facebook eller noe hvis vi er flere?

Litt om meg: Jeg er singel, i full jobb og har to barn/ungdommer. Trives kanskje litt for godt i sofaen med netflixen (derav navnet hehe) men jeg er egentlig ikke usosial av meg heller, bare skikkelig dårlig på smalltalk og mingling i store forsamlinger.

Vet ikke hvor mye jeg skal skrive her men gi lyd om du kjenner deg igjen og ønsker å bli kjent :)
Avatar

hei

juli 9 2018 - 23:58
hei:)
har sendt deg venneforespørsel og melding:)
Avatar

Prøver på ny

nov 29 2020 - 20:53
Hei, et par dager etter jeg lagte dette innlegget ble yngstemann diagnosert med diabetes type 1, noe som gjorde at jeg helt glemte ut profilen min her inne.

To år har gått og jeg føler meg om mulig enda mer ensom enn før. Ikke så mange som svarte sist, men kanskje jeg har mer flaks denne gangen :)
Avatar

Re: Venner i Stavanger (Jente 36)

nov 30 2020 - 13:24
Sendt melding :)
Til forsiden