Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Rogaland/Haugesundsområdet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Rogaland/Haugesundsområdet?

mars 14 2023 - 17:03
Hei!
Er ei dame i begynnelsen av 30åra med høytfungerende depresjon, angst & ein dæsj PTSD som ser etter spillkompiser og/eller venner å henge med. Har du hund eller katt, er det et stort pluss, men ikke noe must! (Bare du liker dyr, er vi gucci)
Jeg drikker ikke, rawdogger virkeligheten edru, men er koffeinslave & viskmisbruker, les; kunstner. Maler, farger og tegner når jeg har feelinga, ellers går det i gaming på Switch'n og PS4'n.
Spiller mye Fortnite (No Build ftw), Pokémonfan, Animal Crossing (en lifesaver under pandemien) & Dreamlight Valley atm.
Når The Big Sad tar over, føler jeg meg ganske ubrukelig og gjør ingenting annet enn å scrolle videre på TikTok, Youtube, CrunchyRoll etc for å unngå det. (Gotta bottle that shit up like a good milkshake)
Lei av å føle meg helt alene.
Til forsiden