Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Oslo

mars 11 2014 - 19:39
Hei :)
Jeg er ei jente på 20 år som studerer i Oslo. Veldig sjernert og lukket persom som ønsker å kommer ut av det. Jeg liker å spille basket, bowling,shopping, kino,cafe og lese bøker. Jeg vil gjerne møte nye mennesker og få gode venner. Håper det er noen som har lyst å bli kjent med meg :)
Avatar

hei

mars 13 2014 - 11:50
jeg er en fyr på 26 år som bor litt utenfor Oslo, men som gjerne vil bli kjent med nye mennesker, ha noen å gjøre ting med! Jeg er også en veldig stille og sjenert fyr, mye problemer med angst osv. Men jeg håper vi kan bli kjent for det! :)
Avatar

Hei!

mars 13 2014 - 21:46
Jeg er ei jente på tjue tre år gammel som skal bo i Oslo fra april! Jeg er interesser i å bli kjent med deg=)
Avatar

Venner

mars 15 2014 - 00:37
Hei
Jeg er en jente på 18 år (fyller 19 i sommer) jeg føler meg veldig alene hele tiden og hadde satt stor pris på om noen vil bli kjent med meg
Avatar

Heisann

mars 17 2014 - 20:54
Hei! Mann på 26 her som jobber i Oslo. Liker å drive med mye av det du nevner, er spesielt glad i å trene :) Er selv en sjenert person og jobber hardt med å bli mer "utadvendt". Jeg føler folk oppfatter meg som en positiv og hyggelig type, må bare tørre å "være mer meg selv" og mindre innesluttet:P Såå trenger jeg noen nye gode venner her i byen, derfor det hadde vært supert å høre fra deg!
Til forsiden