Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Oslo

sep 15 2015 - 20:47
Jeg er en mann på 29 som søker venner i Oslo, Elsker filmer, trening Sport, Har lyst til å finne noen jeg kan finne på ting med på fritiden,sliter vel endel med en diagnose jeg har som enkelt fortalt hemmer meg veldig sosialt og som nok er en del av grunnen til at jeg ikke har noe særlig med venner å gjøre ting med på fritiden. Jeg vil vel bare finne noen jeg kan prate med også er det jo en bonus om vi har noen felles interesser :)

Jeg er glad i å se fotball, blir gjerne med på bowling eller bare sitte å prate sammen på en cafe eller bare gå en tur i marka. Kinoen besøker jeg også hyppig :)

Håper noen vil treffes elller trene eller noe :)

Avatar

Re: Venner i Oslo

sep 15 2015 - 21:30
Hei, jeg er 35 år og bor i Oslo. Liker å gå turer i marka med og uten sovepose, selv om det ikke blir så ofte. Liker særlig å spille biljard, men kan også spille bowling. Jeg er ikke storfan av fotball, men kan være med ut på en pub for å se fotball på en skjerm om det er det om å gjøre.

Sender deg en venneforespørsel jeg og en kort melding.

Av filmer liker jeg best sci-fi serier og filmer. Men kan egentlig se det meste, bortsett fra at jeg ikke er noe fan av grøssere.
Til forsiden