Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Oslo området for sosiale aktiviteter evt tur på byen.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Oslo området for sosiale aktiviteter evt tur på byen.

mars 11 2023 - 20:02
Hei, har lenge slitt med sterk sosial angst som etter ett vendepunkt i 2019 gikk bedringens vei. Nå 4 år senere studerer og jobber jeg men har ikke noe særlig venner å være med på fritiden. Drømmen er å ha ha en vennegruppe man kan ta en middag ute med, en tur på byen med eller en gang i fremtiden ta en tur utenlands med. I første omgang ser jeg egentlig bare etter noen i noenlunde samme situasjon som ser etter det samme. Er fortsatt sjenert men når jeg blir godt kjent med folk er jeg en kar uten filter.
Er selv nylig fylt 30, bor alene i Oslo (ingen barn, ingen dame), gamer litt på fritiden og har delvis startet å trene litt hjemme.

Ser etter noen fra Oslo området, alder 25-35 år, kjønn er ikke superviktig.
Avatar

Re: Venner i Oslo området for sosiale aktiviteter evt tur på byen.

mars 11 2023 - 21:26
Halla! Fint å høre at du nå håndterer angsten godt nok til å kunne studere og jobbe. Jeg er en mann på 26 år og bor i Oslo. Skulle også gjerne hatt noen å dra på byen med osv. Har slitt med depresjon og angst og droppet ut av universitetet, men har nylig fått meg en deltidsjobb. Har gått fra å være veldig isolert til å være mer sosial, men har ikke funnet noen jeg føler at jeg viber med. På fritiden liker jeg å gå tur, ellers går mye av tiden til å bare surfe på nettet. Sender deg en pm.
Avatar

Halla

april 2 2023 - 02:11
Sender deg en melding Danny!
Til forsiden