Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Oslo og omegn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Oslo og omegn

feb 1 2020 - 15:06
Hei

Jeg er en mann på 33 år som bor i Oslo og gjerne vil ha flere venner. Tenker for eksempel å gjøre ting som å gå på tur, ta en kaffe, gå på utstillinger eller lage middag sammen. Jeg har høyere utdanning og jobbet i flere år, men har falt utenfor nå blant annet på grunn av angst og unnvikende personlighetsforstyrrelse. Går i behandling og er fullt innstilt på å komme meg tilbake i jobb. Jeg er interessert i temaer som vitenskap, litteratur, psykologi og mye annet. Er interessert i å møte begge kjønn og alle aldre, så lenge du er åpen og har lyst på en ny venn. Håper å høre fra deg!
Avatar

Hei

feb 7 2020 - 23:58
Jeg er 31 år og bor i Oslo, har noen få venner, men har ingen nære venner her i Oslo, mer medstudenter og kollegaer. Er i høyere utdanning, men jobber med mye angst og unnvikende personlighetsforstyrrelse selv, som gjør det tøft å stå i ting til tider.
Jeg er en nysgjerrig og livsglad person, men Jeg har mine dagar, for å seie det slik.
Interesserer meg for alt kreativt, kunst og kultur, mennesker, reise, mat.
Avatar

Hei

feb 8 2020 - 22:19
Sendte deg en venneforespørsel :)
Til forsiden