Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Oslo eller Akershus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Oslo eller Akershus

mars 29 2014 - 12:41
Jeg er en fyr på 26 år som gjerne vil finne noen nye venner jeg kan møte, da jeg nesten ikke har noen venner pga en del mentale problemer. Allerede laget en tråd litt tilbake i tid, men jeg følte kanskje jeg ikke beskrev meg selv godt nok, ihvertfall ikke situasjonen min!

Jeg bor for tiden i Akershus, rundt en time unna Oslo, så derfor skulle det ikke være noe problem om du/dere bor i Oslo for vennskapet sin skyld. Jeg er egentlig bare ivrig etter å ha noen som er genuint interesserte i å bli kjent med meg, prate med meg og finne på ting senere hvis vi skulle klaffe bra i samtalene våres. Jeg er veldig glad i gå turer i Oslo, eller bare ta en tur til et eller annet sted for å spise! Så hvis du trenger en venn, så må du gjerne sende en venneforespørsel her inne, så kan vi snakkes!
Avatar

hei:)

april 17 2014 - 10:52
har sendt deg en forespørsel:)
ha en fin dag videre
Avatar

hei:)

april 17 2014 - 22:22
jente på snart 30 år her,mor til en snart 3 åring...
har sendt deg forespørsel...
håper på kontakt...
stemme er noe vi alle savner å høre innimellom,enten skriftlig eller talende...
Ønsker deg en fin og koselig påske
Til forsiden