Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Oslo/Akershus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Oslo/Akershus

mars 13 2014 - 17:15
Hei, jeg er en ensom fyr på 26 år som trenger flere venner i Oslo eller Akershus. Selv bor jeg i Akershus, men det er null problem for meg å ta turen til Oslo for å besøke folk.

Jeg søker egentlig mennesker som bare vil ta en prat, gå en tur, gjøre hva vi enn har lyst til egentlig, jeg er ikke kresen! Jeg sliter en del med angst, men jeg er veldig ærlig om det, så det skulle ikke bli et uoverkommelig problem. Kjønn eller alder spiller ingen rolle, trenger bare koselige mennesker å tilbringe tid med!
Avatar

svar

mars 13 2014 - 18:02
Hei!

Jeg bor også i Akershus..i Bærum.
Jeg søker også nye venner. Hadde vært hyggelig å bli kjent med deg.
Avatar

Olia

mars 13 2014 - 21:18
Hei folkens!
Jeg skal flytte til Oslo i slutten av mars. Jeg kjenner nok folk i Oslo men alle vennene mine er utlendingere som jeg. Jeg er interessert i å bli kjent med norsk svensk dansk folk som kan snakke godt norsk. Jeg skal jobbe som au pair og forberede meg til å ta bergenstesten (testen i norsk høyre nivå). Derfor er jeg interessert i norsk =) Jeg kom til Norge som en frivillig og jobbet i videregående skole på Vestlandet. Bodde et halvt åt i Ålesund. Jeg er kjempe sosial person. Jeg er lei av å bo uten venner her! Jeg får håpe at jeg kan finne noen hyggelig og aktiv person i Oslo! Jeg liker kino, gå på tur.. Kjempe glad i reise og idrett! Jeg er ikke konflikt og jordnære person. Jeg skal bo i Oslo for ett og halvt år og studere etterpå. Jeg blir kjempe glad hvis du skriver meg! Snakkes da! Treffes da! =) Hilsen,Olia
Avatar

Venner

mars 15 2014 - 00:36
Hei
Jeg er en jente på 18 år (fyller 19 i sommer) jeg føler meg veldig alene hele tiden og hadde satt stor pris på om noen vil bli kjent med meg
Til forsiden