Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Oslo/Akershus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Oslo/Akershus

mars 2 2014 - 23:01
Tja... Skal man skrive her da?
Ny på dette forumet og vet ikke helt hvordan dette funker, men jeg gjør et tappert forsøk.

Er da en gutt som "nettopp" har flyttet tilbake til Akershus. Når jeg flyttet tilbake fant jeg ut at nesten alle vennene mine har flyttet bort, og litt for langt unna til å møtes i hverdagen. Dette pluss uforutsigbare arbeidstider gjør det vanskelig å møte nye folk.

Så jeg leter da etter noen å møte for en kopp kaffe, te, tur eller noe annet som er koselig :)

Er en ganske så grei gutt tror jeg selv, som ikke ser alt for mørkt på ting. Største interessen er musikk, men bøker, film, kafé og møte nye folk er også høyt på listen :)

Selv er jeg 20 år og bryr meg ikke om alder eller kjønn ^^
Send en melding eller no hvis du er interessert eller lignende ^^
Avatar

hei!

mars 13 2014 - 11:55
Jeg er en kar på 26 år som bor i Akershus, vi deler en del interesser, så du kan gjerne legge meg til hvis du vil litt bedre kjent med meg! :)
Avatar

Heisann!

mars 13 2014 - 21:31
Hei folkens!
Jeg skal flytte til Oslo i slutten av mars. Jeg kjenner nok folk i Oslo men alle vennene mine er utlendingere som jeg. Jeg er interessert i å bli kjent med norsk svensk dansk folk som kan snakke godt norsk. Jeg skal jobbe som au pair og forberede meg til å ta bergenstesten (testen i norsk høyre nivå). Derfor er jeg interessert i norsk =) Jeg kom til Norge som en frivillig og jobbet i videregående skole på Vestlandet. Bodde et halvt åt i Ålesund. Jeg er kjempe sosial person. Jeg er lei av å bo uten venner her! Jeg får håpe at jeg kan finne noen hyggelig og aktiv person i Oslo! Jeg liker kino, gå på tur.. Kjempe glad i reise og idrett! Jeg er ikke konflikt og jordnære person. Jeg skal bo i Oslo for ett og halvt år og studere etterpå. Jeg blir kjempe glad hvis du skriver meg! Snakkes da! Treffes da! =) Hilsen,Olia
Til forsiden