Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Kristiansand

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Kristiansand

sep 14 2014 - 11:55
Hei! Jeg er en dame på 38 år som ønsker meg venner i Kristiansand. Mine fremste interesser er litteratur, teater og "den gode samtalen". Jeg foretrekker å omgås andre mennesker enkeltvis. I mangel av bedre alternativer bruker jeg likevel mye tid på sosiale arenaer hvor man møter mennesker "i flokk". Resultatet er frustrasjon, "slitenhet" og en vedvarende følelse av at jeg ikke får det til sosialt. Håper å treffe likesinnede gjennom dette innlegget!
Avatar

hei

sep 15 2014 - 11:32
Legger deg til :) bor ikke langt unna kr sand :)
Avatar

Re: Venner i Kristiansand

sep 27 2014 - 22:19
Hei,
Jeg er også en dame på 38 som holder til i Kristiansand. Nettverket mitt skrumpet betydelig inn etter et samlivsbrudd for 2 år siden, og jeg tilbringer mye tid alene når jeg ikke har barna. Kjenner igjen følelsen av å bli sliten etter å ha forholdt seg til en gruppe mennesker. Har mye lettere for å bli kjent i en en-til-en situasjon, og slapper mer av i en slik setting. Det hadde vært hyggelig å bli bedre kjent.
Avatar

Hei hei!

des 3 2014 - 01:25
Hei!
Jeg er ei dame på 31 år som nettopp har flyttet sammen med kjæresten min på Lindesnes. Har bodd hele livet på Østlandet, og kjenner derfor ingen andre enn samboer min her nede. Jeg er også litt sjenert av meg, og har ikke så lett for å bli kjent med folk når det er store grupper med mennesker. Men syns det blir litt ensomt til tider, og det hadde vært veldig koselig med noen nye venninner som man kan skravle med, og kanskje ta en kopp kaffe med og sånt.
Avatar

Fra Kristiansand

des 6 2014 - 09:41
Hei.
Jeg er en kvinne på 30 som nettopp har kommet ut av et forhold, og er alene med min lille sønn.
Jeg har vel aldri vært så ensom som jeg er nå.

Jeg savner noen å prate med, noen jeg kan sende en melding til når jeg kommer over noe morsomt/rart/interessant, noen som forstår at jeg er hus-bunden når kvelden kommer men at jeg likevel har lyst til å kunne se en film og kjase.

Jeg liker å tilbringe tid med sønnen min, lese, filmer, gå turer, god mat og baking.
Jeg er ikke shabby chic eller rik og jeg interesserer meg lite for politikk.

Jeg har mye omsorg for menneskene rundt meg og mener jeg kan være en god venn.Til forsiden