Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Hedmark?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Hedmark?

des 8 2020 - 22:52
Hei!

Jeg er ei dame på 40 år som er på leit etter venner. Føler meg endel ensom i hverdagen, selv om jeg prøver holde meg aktiv med interesser og gjøremål. Det hadde vært superkoselig å bli kjent med noen å finne på ting sammen med. F.eks matlaging, se på film, spill, gåturer, dra på kafe, butikk-turer e.l. Jeg er i utgangspunktet på leting etter noen som ønsker å møtes å finne på ting, og/eller prate på telefonen. Jeg tenker at nettbaserte vennskap ikke er noe for meg, i lengden. Det blir fort litt upersonlig synes jeg :)

Jeg er en åpen og positiv person. Ser etter en som kan se det gode i andre og som har en optimistisk tankegang, til tross for at du sikkert strever med ditt du også (som jeg gjør).

Jeg ønsker ikke at vennskap brukes til primært problemprat og at man blir hverandres "sjelesørger". Det er jo viktig å kunne støtte seg på hverandre og å kunne fortelle om ting som plager en, men man skal ikke forveksle vennskap med å dumpe egne problemer over på den andre parten :) Vi kommer sikkert til å snakke om det som er vanskelig i livet, men håper vi også kan finne på ting som blir et lyspunkt i hverdagen :)

Jeg håper å høre fra deg, og kanskje vi kan bli en liten gjeng som samles? Det hadde jo vært fantastisk :)
Avatar

Re: Venner i Hedmark?

des 13 2020 - 02:28
Har sendt deg venneforespørsel og melding!
Til forsiden