Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Hedmark? :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Hedmark? :)

okt 6 2019 - 20:06
Prøver igjen her inne... Jeg er ei voksen dame på snart 40 som søker etter venner. Bosatt i Hedmark, og søker vel i utgangspunktet etter noen som er bosatt i samme fylke, slik at man kan møtes uten å reise over lange avstander. Tror nok jeg er en optimistisk, nokså refektert og tålmodig sjel som har mye å gi til andre. Men jeg leter primært etter noen som ønsker et balansert, likeverdig vennskap hvor begge parter blir sett og hørt.

Savnet er også stort etter et vennskap som kan romme latter og "påfunn". Ikke bare alvorlige samtaler, selv om også dette ønskes velkomment og er et savn i seg selv :)

Nå nærmer det seg Halloween, for de av dere som synes slik er litt gøy. Jeg elsker Halloween.. Jeg kler meg ikke ut, men synes det er gøy å pynte litt, vente på barn som kanskje dukker opp på døra, se noen skumle filmer og lage litt god mat. Men som alle andre "høster" så sitter jeg jo alene..litt teit å snart være 40 år og feire Halloween "på trass", mutters alene. Så kanskje vi to (eller flere?) kan finne på noe nå i år, hvis du har lyst?

Ta gjerne kontakt!
Avatar

Bor på Kongsvinger.

mars 4 2020 - 22:23
Hei.
Bor du langt ifra Kongsvinger?
Avatar

hei du

mai 8 2020 - 21:42
Jeg er en enda voksnere dame enn deg, men ung til sinns som det heter.
Faller litt mellom flere stoler,
så d er vanskelig å finne venner
Avatar

hei du

mai 8 2020 - 21:42
Jeg er en enda voksnere dame enn deg, men ung til sinns som det heter.
Faller litt mellom flere stoler,
så d er vanskelig å finne venner
Til forsiden