Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Fredrikstad området.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Fredrikstad området.

feb 25 2016 - 13:25
Hei!
Jeg er en gutt på 22 år som har flyttet tilbake til Fredrikstad etter endt utdanning ved høgskolen i Gjøvik. Jeg har ikke altfor mange venner å komme tilbake til og ønsker kontakt med nye mennesker i aldersgruppen 20-25 år.
Bare for å få det av veien, så har jeg ei kjæreste som studerer i Kristiansand så jeg er ikke ute etter noen form for romantisk forhold. :)

For tiden har jeg fast jobb som programmerer i Fredrikstad. Håper ikke ordet "programmerer" skremmer noen bort, for noen av oss er faktisk normale og oppegående mennesker ;)
Etter jeg begynte å jobbe ble det vanskelig å skaffe et sosialt liv utenom kolleger. Jeg er med god margin den yngste på jobb, og det blir dermed ikke til at jeg finner på noe med kollegene mine utenfor jobb. Jeg er heller ikke han som går alene ut på byen for å møte folk, hvilket gjør det enda vanskeligere å bli kjent.
Jeg er litt stille av meg rundt folk jeg ikke kjenner, men det går over når jeg blir mer kjent med folk. :)

Mine interesser er ikke alt for mange er jeg redd, men jeg blir gjerne med på ting for å prøve :)
Jeg er interessert i teknologi, og følger litt med på den fronten. I Gjøvik studerte jeg spillprogrammering (håper heller ikke dette skremmer noen, for også et fåtall av oss er normale ;) ), så det sier seg selv at jeg også er interessert i spill. Film er en av mine større interesser, og liker å sette på en god film med venner og alene.
Jeg er glad i å gå tur, men det har dessverre blitt lite av det i det siste ettersom jeg synes det er litt kjedelig å gå de samme veiene om igjen, og spesielt alene.

Håper noen finner denne annonsen og tenker at dere kan gi en programmerer en sjanse. ;)
Avatar

Heihei

feb 25 2016 - 18:18
Jeg er fra samme by som deg og er 23 år, så det passer jo veldig bra :) er selv interessert i serier/film, gaming, gåturer, kafebesøk og mye mer til - prøver bli med på mer nytt selv, om folk har andre interesser enn meg selv. Yrket ditt skremmer meg overhode ikke og synes det er fint å kjenne mennesker fra litt forskjellig kretser.

Håper du tar kontakt - har iallfall lagt deg til og tror det hadde vært hyggelig å skrive med deg/treffes etter hvert.
Avatar

Re: Venner i Fredrikstad området.

feb 28 2016 - 17:59
Hva spiller du ? ^^
Til forsiden