Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Fredrikstad

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Fredrikstad

aug 7 2015 - 15:58
Hei, jeg er en gutt på 28 som bor i Fredrikstad, og har bodd her i tre år sammen med dama, men ikke klart å finne noen venner som jeg føler "passer meg" enda.

Jeg er litt rolig, gjør ikke så mye ut av meg, og har litt problemer med å snakke med folk, men det kan variere litt fra person til person. Når vi først har "brutt isen" er det ikke noe problem.
Ellers så er jeg litt kreativ, liker å tegne. Liker å spille (men skytespill er ikke helt min greie). Liker å se på filmer.
Er ikke like aktiv som jeg burde, men det hender at jeg kan finne på a trene litt. Liker helst å være aktiv i sammenheng med en eller annen aktivitet (bare det å trene for å trene kan fort bli litt kjedelig). Har for øyeblikket ingen aktiviteter jeg pleier å gjøre, så jeg er åpen for forslag.
Har ikke noe i mot å ta et par øl eller en rolig fest, men er ikke et ordentlig fest-menneske.

Leter etter venner i Fredrikstad-området, rundt 20-32 år :)
Avatar

hællæ

sep 11 2015 - 00:20
hei, petter heter jeg, er 29 år, og bor sammen med christine på 24år. jeg er opprinnlig fra fredrikstad men har bodd borte noen år. vi sliter også litt med å skaffe nye venner, det er ikke så lett som det var før. :) litt om oss,,, jeg er kreativ, liker å tegne, male, spiller gitar, spiller en del playstasjon ikke skyte spill:), er glad i og redesign og matlaging. jeg jobber som lastebil sjåfør og trives med det, christine er førskolelærer, hun kommer fra bergen, hun er aktiv, glad i musikk og kulturliv.

vi er rolige mennesker, . vi er ikke party mennesker men er glad i og møte folk over en øl til en hyggelig prat, vi er ofte å se på torsdags jazz i gamlebyen og ofte ute å går turer på kveldene,.. ellers er vi veldig glad i film, helst nordisk vis jeg får velge:)

om dere ønsker å treffes er det bare å sende en melling :) petterlinds@gmail.com

Til forsiden